Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De zonen van Ravensteyn

Auteur

Arno Kleinekoort

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als John Ravensteyn op zijn achttiende verjaardag een uitnodiging ontvangt van het notariaat, vertrekt hij na tien jaar afwezigheid weer terug naar zijn geboortestad. Hij negeert de waarschuwingen voor het naderende gevaar en bij aankomst wordt John meteen geconfronteerd met zijn verleden, waar meerdere inwoners meer dan geïnteresseerd in schijnen te zijn. Al jarenlang wordt de stad in zijn greep gehouden door mysterieuze ontvoeringen. Na een heftige confrontatie met een geobsedeerde politiecommissaris, besluit John alles tot de bodem uit te zoeken, maar ontdekt al snel dat hij in een web van leugens en misleiding gevangen zit. Alle sporen lijken te leiden naar het oude landhuis, maar als er een zwaargewonde en zelfs een dode valt, beseft John dat er een levensgevaarlijk spel wordt gespeeld.

Over de auteur

Arno Kleinekoort (1968) schrijft sinds 2006 fantasy en non-fictie verhalen. Met zijn creatieve geest en denkbeeldige schrijfstijl laat hij je echt in de huid kruipen van de personages. In zijn zevende boek laat hij opnieuw zien dat hij de lezer vanaf de eerste zin weet te boeien en ze met plotwendingen steeds weer op het verkeerde been zet. Met zijn ervaring op het schrijversvlak weet hij met de juiste dosering spanning, humor en ontroering de lezer in te pakken en laat hij hen het verhaal echt beleven. Met titels als ‘Atlantis, avontuur in de diepte', 'De tijdpoort', 'Koningskind', 'De dodenverzen' en 'De zodiak relieken', voorspelt zijn nieuwe boek ‘De zonen van Ravensteyn’ weer veel leesplezier.

Productinformatie

ISBN
9789464897883 / 978-94-648-9788-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-09-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Thriller / spannende fictie

Uitvoering
Paperback
Pagina's
234
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 25
Inkijk pagina 189

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

De tijdpoort

Arno Kleinekoort

11 reviews
Thomas verhuist met zijn ouders naar een mysterieus huis. Fluisterstemmen en kraakvoetstappen houden hem uit zijn slaap. Het excentrieke meisje Philomeen vertelt hem dat zij vroeger in het huis heeft gewoond. Na de dood van haar moeder, begon haar vader aan een vreemde machine te bouwen, waarna hij spoorloos verdween. Na onderzoek blijkt de machine een buitenaardse tijdpoort, waarmee je naar het verleden kan reizen. Thomas wil de machine gebruiken om terug in de tijd te reizen om de dood van zijn zus te voorkomen. Maar hij ondervindt al snel dat de kleinste verandering hele grote gevolgen kunnen hebben...
18,45
Voorkant cover

Koningskind

Arno Kleinekoort

1 reviews
Als Laura vastgeketend en gekneveld wakker schrikt, begint voor haar een heftige strijd om te overleven. David Bronstein, hoofd van de recherche, is belast met het onderzoek. Zonder aanknopingspunten, getuigen en geen enkel spoor van een eventuele dader, is hij vastbesloten om Laura zo snel mogelijk op te sporen. Zonder medicijnen dreigen Laura’s overlevingskansen met de dag kleiner te worden. Het wordt een race tegen de klok. In haar donkere gevangenis raakt ze alle besef van tijd kwijt en neemt haar angst steeds grotere vormen aan. Overgeleverd aan de grillen van haar ontvoerder, moet ze alles op alles zetten om ongeschonden uit de strijd te komen.
21,10
Voorkant cover

De dodenverzen

Arno Kleinekoort

2 reviews
Als een mysterieus boek uit het niets verschijnt en Philomeens ouders en haar zusje Elly verdwijnen, is dat het begin van een epische zoektocht. Samen met Thomas probeert ze alle puzzelstukjes op hun plek te leggen, maar ze tasten volledig in het duister, tot ze hulp krijgen van een vreemd wezen. Saffier, een element uit de orde van negen, helpt hen de onderwereld te betreden, waar Philomeens familie vast zit. Wat op het eerste gezicht een eenvoudige opdracht lijkt, loopt uit op een slopende tocht door een vreemde en gevaarlijke wereld. Ze komen terecht bij Dwalin. Bestolen door Exirios, de zwarte heer van de onderwereld, is hij de wanhoop nabij. Thomas en Philomeen moeten kiezen tussen een eeuwig verblijf, of het aangaan van de levensgevaarlijke tocht, om het belangrijke relikwie weer terug te halen. Reizend trekken ze dwars door de negen ringen van de onderwereld en komen oog in oog te staan met zijn onvoorspelbare, gevaarlijke en kwaadaardige bewoners. Alleen als zij erin slagen het gestolen voorwerp terug te krijgen, zullen ze weer terug kunnen keren naar hun eigen wereld.
22,50
Voorkant cover

De Zodiak Relieken

Arno Kleinekoort

2 reviews

Als Esmee uit haar coma ontwaakt, blijkt haar leven een leugen te zijn. Het verplegend personeel is, op zijn zachtst gezegd, vreemd, het zoute dieet smerig en pogingen haar kamer te verlaten worden niet op prijs gesteld. Ze kan zich amper iets herinneren en haar vragen worden ontweken. Ze wordt door Broïn uit het ziekenhuis ontvoerd. Danitsja, een oude, Russische vrouw, vertelt dat ze een zeer krachtige wicca is, die de wereld in gevaar zal brengen. Esmee moet naar de schaduwwereld reizen om de vier elementen van de Zodiak, die verwoestende krachten bevatten, te vernietigen. Het wezen Grendel verleent Esmee toegang tot deze gevaarlijke schemerwereld, waar ze de meest vreemde en gevaarlijke creaturen ontmoet. Maar zijn de intenties van haar pasverworven vrienden wel zo goed?

22,99