Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Hoe ik baba werd
Alles wat je moet weten over trans zijn en een kinderwens hebben

Auteur

Ryan Rafael Raj Rian Ramharak

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ryan Rafael Raj Rian is een non-binair transpersoon die zelf zwanger is geweest van diens biologische kindje. Ryan vertelt over diens ervaringen tijdens, voor en na diens zwangerschap. Ook zijn verschillende andere trans- en non-binaire personen met een gezin geïnterviewd die op allerlei wijzen hun gezin hebben gevormd. Als je alles wilt weten over hoe trans- en non-binaire personen hun gezin kunnen starten en uitbreiden met kinderen dan is dit boek een must-read.

Over de auteur

Ryan Rafael Raj Rian Ramharak is een Hindoestaans non-binair transpersoon. Die is de baba van diens kind Ravi die, die samen met diens partner David heeft gekregen na een zwangerschap. Ryan zet zich als activist in om de transgemeenschap te ondersteunen. Diens documentaire 'Ryan is zwanger' legt diens zwangerschapsreis vast en alle drempels die het traject moeilijk maken. Ryan zet zich onder andere in om de geboortezorg inclusiever te maken voor trans- en non-binaire personen. Dit boek moet ook bijdragen aan de toegankelijkheid van de fertiliteitszorg en geboortezorg voor trans- en non-binaire personen.

Productinformatie

ISBN
9789464899023 / 978-94-648-9902-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-10-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Nederland Met betrekking tot volwassenheid Met betrekking tot trans / transgenders of genderminderheden Met betrekking tot LHBT’ers Leeftijdscategorie: vanaf 17 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
102
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek