Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dit is thuis

Auteur

Samuel Koeman

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wanneer Noël uit de kast komt wordt dit slecht ontvangen door zijn moeder. Hij mag er niets aan doen en moet gewoon een meisje blijven. Na lang vast te hebben gezeten in een huis waar hij niet zichzelf kan zijn, loopt hij weg en hij laat niets meer van zich horen. Hij komt terecht bij vreemden die hem graag helpen om zichzelf te vinden. Ze helpen hem door zijn transitie heen, maar ook door de problemen van school, baantjes en vriendjes. Hij gaat samen met de lezer stap voor stap zijn transitie aan en neemt ze met ieder woord mee in het proces.

Over de auteur

Samuel Koeman was dertien jaar oud toen hij uit de kast kwam. Zijn ouders gingen hier voorzichtig en terughoudend mee om, iets wat hem pijn deed. Hij vond het allemaal niet snel genoeg gaan en was hier vaak verdrietig door. Hij kon geen boeken vinden die zijn gevoelens konden omschrijven, dus schreef hij zelf maar over een toekomst die hij maar al te graag wilde hebben. Zijn moeder vond dit boek jaren later en wilde het laten uitgeven, maar Samuel weigerde. Het was te persoonlijk. Uiteindelijk heeft hij toch toegestemd. Hij had dit boek zo hard nodig en misschien kan hij andere kinderen ook helpen met zijn woorden.

Productinformatie

ISBN
9789465092546 / 978-94-650-9254-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-06-2024
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 14 jaar Met betrekking tot trans / transgenders of genderminderheden Met betrekking tot LHBT’ers Met betrekking tot aseksuele of aromantische mensen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
88
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 8
Inkijk pagina 9
Inkijk pagina 11

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek