geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Op zoek naar een uitgever?

Stel je voor, je hebt behoorlijk wat bloed, zweet en tranen gestoken in het schrijven van een manuscript. Je bent misschien onzeker over het eindresultaat, maar je bent toch ook hopelijk trots op jouw prestatie! Jouw droom? Dat is natuurlijk dat je verhaal gepubliceerd wordt als boek. Nu kun je natuurlijk blijven dromen, maar je kunt ook gewoon actie ondernemen. Bijvoorbeeld door je manuscript op te sturen naar Boekscout. Wij zijn een uitgever die jouw harde werk graag beloont. Wij nemen elk manuscript serieus en zullen je constructieve feedback geven.

Boekscout: de uitgeverij waar je terecht kunt!

Bij Boekscout kunnen wijveel van de ingezonden manuscripten accepteren. Is het niet meteen, dan is het vaak na wijzigingen aan de hand van onze feedback wel mogelijk. Wordt je manuscript geaccepteerd, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Op die manier weet je vooraf precies wat je van ons kunt verwachten. Past jouw boek of idee van uitgeven niet helemaal bij onze uitgeverij? Dan bieden we jou de optie om het boek in eigen beheer uit te geven. Dit heeft als voordeel dat jij altijd de volledige controle houdt over het verhaal.

Wat maakt ons anders dan andere uitgeverijen?

Heb je wel eens meegemaakt dat je niets meer hoort van jouw ingezonden manuscript? Bij Boekscout zal dit nooit gebeuren! Je hebt er veel moeite in gestoken en wij zullen dan ook altijd iets van ons laten horen en jou feedback geven op jouw manuscript. Ben je nog niet helemaal klaar en heb je een vraag? Kijk dan eens op onze kennisbank. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met jou zullen we jouw boek op professionele wijze uitgeven, of dit nu via onze uitgeverij is of in eigen beheer. Wij hebben een hart voor het boekenvak en willen van elk boek iets moois maken! Nieuwsgierig geworden? Hier kun je meer lezen.