Boekscout.nl geeft je boek uit professioneel, zonder kosten

Uitgeven

Laat boekscout.nl je boek uitgeven. Wij nemen alle kosten voor onze rekening. Je verdient meteen met je eerste boek.

Meer info

Eigen beheer

Geef je boek uit in Eigen Beheer. Laat de productie, begeleiding en controle aan ons over. Jij blijft de baas.

Meer info

Webwinkel

Neus 'ns rond in onze overzichtelijke webwinkel. Duizenden prachtige boeken. Er is altijd wel wat voor je bij.

Naar de winkel

Je bevindt je hier: wat doen wij

Wat mag je verwachten van Boekscout?

Boekscout = een uitgever
Verwar ons niet met self-publishing. Dat zul je ook niet zoeken. Voor self-publishing (je bent dan de uitgever van je eigen boek) heb je namelijk uitgeefvaardigheden nodig. Anders werkt het niet goed. Boekscout is een uitgever. Als wij je manuscript accepteren, kun je volledig op onze expertise rekenen. 

Boekscout = gratis
Dat is niets bijzonders. Een serieuze uitgever zal nooit geld van zijn auteurs vragen. Zie hiervoor ook onze Frequently Asked Questions.

Boekscout = feedback
Zodra we vaststellen dat je manuscript misschien uitgegeven kan worden, schrijven we er een beoordeling over. Dat doen we in opbouwende woorden. Daarin nemen we zo nodig ook tips op ter verbetering. En we besteden aandacht aan taal en zinsbouw.

Boekscout = persoonlijk
In geval je manuscript potentie lijkt te hebben, nodigen we je uit voor een van onze wekelijkse auteursbijeenkomsten. We maken dan kennis met elkaar en we wisselen de nodige informatie met elkaar uit. Komt het ervan dat we je boek kunnen uitgeven, dan weet je dus precies met wat en wie je te maken hebt.

Boekscout = kwaliteit
We hebben strakke kwaliteitsafspraken met de drukker van onze boeken. De exemplaren die we straks van jouw titel verkopen, voldoen aan de strengste normen. Wij garanderen iedereen een perfecte druk- en bindkwaliteit.

Boekscout = klantenservice
Boekscout controleert proactief bij iedere klant de kwaliteit van de bestelde boeken en de afleveringssnelheid.

Boekscout = distributie
We hebben ons eigen distributienetwerk. Daarbij maken we gebruik van het CB Online-systeem dat ons koppelt aan alle boekwinkels in Nederland en België.

Boekscout = recht voor z'n raap
We verkopen je geen flauwekul. Daarvan wordt je al genoeg geboden op het internet. Je krijgt van ons in heldere, constructieve bewoordingen te horen hoe het wel en niet werkt in de boekenwereld. Je profiteert van onze kennis, van onze ervaring en bovenal: van ons gezonde verstand.

Boekscout = erkenning
We hebben het grootst mogelijke respect voor jouw prestatie! En je zult merken dat we dat niet onder stoelen of banken steken.

Boekscout = marktleider
Boekscout is met enige afstand de grootste POD-uitgever in Nederland. Dit betekent dat we heel veel ervaring hebben met het uitgeven van boeken van debutanten. Je vindt de getuigenissen daarvan terug in de reviews van onze auteurs.

Zinderende thrillers

  • Blind date in Syrië
  • Het moment van de afrekening
  • De uitweg
  • De Borneo Affaire
  • Dangerous Nights - mysterieuze nachten
  • I Am Fearless
Boekscout in het Algemeen Dagblad

Auteurs over ons

Zoek je een uitgever voor je boek? Lees wat de ervaringen zijn van onze auteurs met Boekscout.

Lees op onze blog alles over het boekenvak!
Volg ons op Facebook!