geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Zelf een boek uitgeven: behoud de controle!

Eindelijk, na al jouw harde werk is jouw manuscript klaar. Nu nog uitgeven! Je kunt jouw boek laten uitgeven door de uitgeverij van Boekscout. Wij beoordelen dan jouw manuscript en besluiten wij het uit te geven, dan ontvang jij royalty’s. Je kunt ook zelf een boek uitgeven. Dit heet uitgeven in eigen beheer en wanneer je dit wilt, staan de collega’s van onze afdeling BoekXpress voor je klaar! Het voordeel van zelf je boek uitgeven, is dat jij de controle behoudt. Je mag bijvoorbeeld helemaal zelf kiezen welk formaat je wil, welk lettertype en wat de verkoopprijs zal worden! Door die laatste vrijheid, heb je zelf invloed op de winstmarge.

Zelf boeken uitgeven voor een gunstige prijs

Bij BoekXpress geniet je van een gunstige inkoopprijs. En dat niet alleen, je krijgt ook de hulp die je nodig hebt. Wil je zelf jouw boek opmaken? Prima. Wil je liever dat wij het doen? Ook goed! Wij hebben persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel en zullen je dus ook nooit vragen om een standaard pakket af te nemen. Hieruit blijkt ons hart voor boeken. Wij doen er alles aan om samen met jou tot een mooi en professioneel boek te komen dat helemaal voldoet aan jouw wensen. Is iets niet duidelijk? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Andersom zullen we dat ook doen. Bovendien krijg je altijd eerst een digitale correctieproef, die je nog kunt bekijken en corrigeren waar nodig is.

Meer informatie over het uitgeven van jouw boek in eigen beheer

Wil je meer informatie over zelf een boek uitgeven in eigen beheer? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vertellen we je meer over onder andere de mogelijkheden in de opmaak en de afwerking van jouw boek. Voor een persoonlijk advies kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wil je toch liever iets meer aan de uitgeverij van Boekscout overlaten? Dat kan natuurlijk ook! Op deze pagina kun je lezen wat je van ons kunt verwachten. Voor welke optie je ook kiest, wij geven jouw boek alle aandacht die het verdient!