De perfecte dans - Italiaanse liefde en moordlust

Enzo Aïna

Category: Thrillers
  • (2)

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Anne, een danseres en psychologiestudent, raakt tot over haar oren verliefd op de Italiaanse danser Lorenzo. De liefde tussen hen is intens en samen hoopt hij de 'perfecte' rumba te kunnen dansen, maar iets houdt hem tegen. Federico doet er alles aan om Riccardo te pakken te krijgen. De moordlustige fantasieën van Federico drijven hem haast tot waanzin. Nadat hij de broer van Riccardo vermoord heeft, is de jacht geopend.
Wanneer de paden van Anne en Federico elkaar kruisen, breekt de hel los.

From the book

‘Ik wil het ...’ zei ze en hijgde zacht.
Hij trok haar weer naar zich toe om haar te zoenen en haar handen, die nog steeds ter hoogte van zijn middel zaten, trokken zijn shirt omhoog. Hij strekte zich uit om zijn shirt over zijn hoofd te trekken. Toen hij het uit had, duwde Anne hem even naar achter om zijn lichaam te bewonderen. Zijn gespierde armen waren uitgestrekt in haar richting terwijl zijn handen rustte op haar taille. De aderen in zijn onderarm en over zijn biceps trokken over zijn spieren door naar zijn brede borstkas. Onder zijn borstkas was duidelijk de V-vorm van zijn buikspieren te zien die verdween in zijn broek. Het hele beeld gaf Anne een opwindend gevoel en ze werd vochtig tussen haar benen. Zo snel ze kon, trok ze de rits van haar jurkje omlaag en liet ze het kledingstuk over haar schouders en heupen zakken. Even liet hij haar los om ook haar te bekijken om vervolgens op zijn lip te bijten en haar middel beet te pakken.

About the author

Enzo Aïna, geboren in 1990, was in zijn tienerjaren al bezig met het bedenken van verhalen. Schrijven ziet hij als een manier om de film die in zijn hoofd afspeelt vorm te geven. Een kunstvorm om gevoelens op te wekken. De inspiratie voor De perfecte dans kwam in hem op toen hij vijftien was. Pas jaren later besloot hij om het uit te schrijven met de intentie om het in zijn eigen boekenkast te plaatsen. Zijn kersverse vrouw, met wie hij al negen jaar samen is, overtuigde hem om het verhaal met de wereld te delen. Vanwege zijn beroep heeft hij besloten om onder een pseudoniem verder te gaan. Een naam die gebaseerd is op Lorenzo, de man die hij in zijn tienerjaren zag als een geestelijk rolmodel.

Reviews

2019-12-27 17:37:31 | By: Arlette | Rating:
Heerlijk boek vanaf het begin word je heerlijk het verhaal ingezogen en kan je niet meer stoppen. Door dat alles heel duidelijk omschreven is kan je het goed voorbeelden en heerlijk bij wegdromen. Ik kan niet wachten op meer boeken van de schrijver.

2019-12-16 22:56:16 | By: Rosalie-Olivia Cratês | Rating:
Beste lezer, Ik weet natuurlijk niet wie dit gaat lezen, maar ik u moedig u graag aan om verder te lezen. Pas op! Je staat versteld, voor je het weet is het mysterie verteld. Nieuwsgierigheid en onbeantwoorde vragen is wat mij tot het einde heeft gebracht. Nu het einde is gekomen, kan ik weer door anders wekt mijn nieuwsgierigheid een nieuw gehoor. Het geheim is in goeie handen en hopelijk is straks het boek te vinden in verschillende landen. Hopelijk gaat de schrijver door met wat die doet, want dat doet veel verschillende mensen goed. Voor nu zeg ik tot ziens.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De perfecte dans - Italiaanse liefde en moordlust

Author:

Enzo Aïna

Category:

Thrillers

Number of pages:

220

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

22-11-2019

ISBN:

978-94-638-9816-4 / 9789463898164

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)