geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Je krijgt bij ons de erkenning die je verdient

Welkom bij de uitgeverij van Boekscout. Dit is onze belangrijkste afdeling. Wij beoordelen je manuscript voordat we besluiten of we het als boek willen of kunnen uitgeven. Is ons oordeel positief (en die kans is groot), dan incasseer je daarmee dus ook de erkenning die jij als schrijver van je boek verdient!

Ieder manuscript is uniek. Er bestaan geen strikte voorwaarden waaraan een goed manuscript moet voldoen. Ieder verhaal is anders. In principe doet het er niet toe wat voor boek je hebt geschreven. Een roman, een thriller, een gedichtenbundel (Boekscout is nog zo'n beetje de enige uitgever waar je met je gedichtenbundel zonder verkoopvoorwaarden welkom bent), een kinderboek, een reisboek, een dierenboek, een jaarboek; welk thema je ook bedenkt: bij Boekscout kun je terecht.

En: we kijken met alle respect naar elk manuscript dat we ontvangen. Je hoeft bij ons geen 'gearriveerd' schrijver te zijn om met veel succes een boek uitgegeven te krijgen. Ben je een beginnend schrijver, en is dit je eerste boek? Kom maar op! We hebben juist heel veel ervaring met schrijversdebuten. We kijken graag of je manuscript binnen onze mogelijkheden past.

Heb je al meer boeken geschreven, of ben je een professional die ons concept waardeert? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. De uitgeverij van Boekscout is er voor iedereen. Meer dan 10.000 schrijvers gingen je al voor.

Je zult merken dat we jou en je manuscript altijd met een positieve, constructieve instelling benaderen. Je hebt met je boek namelijk een gigantische klus achter de rug, en we weten uit eigen ervaring wat dat is.

Je eigen boek uitgeven bij Boekscout. Wat een prachtig avontuur.

Lees verder: Boekscout staat naast jou als schrijver Stuur je manuscript toe