geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Zo stuur je ons je manuscript toe

'Nooit geschoten is altijd mis'. Je manuscript is bij Uitgeverij Boekscout van harte welkom: stuur het ons dus gerust toe! Wij zullen jouw boek dan bekijken en laten je daarna snel weten wat volgens ons de publicatiemogelijkheden zijn.

Je kunt ervan op aan dat we je werk met respect behandelen, en het alleen gebruiken om de uitgeefmogelijkheden te kunnen beoordelen. Zodra wij je manuscript hebben ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging. Mocht je de ontvangstbevestiging niet hebben gekregen, dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Neem dan contact met ons op. Binnen twee maanden hoor je nader van ons over je ingezonden manuscript.

Stuur maar op! Dat verplicht je nog tot niets. Je maakt wel een hele goeie kans dat je over niet al te lange tijd je eigen boek in handen zult houden. Dat feest hebben we graag op ons geweten.

Om alle ingezonden manuscripten de tijd en aandacht te geven die ze verdienen, willen we je vragen één manuscript op te sturen. Heb je er meer liggen en twijfel je welke je als eerste in zal sturen? Stuur ons gerust een bericht via ons contactformulier !

Je gegevens

We leren graag de persoon achter het manuscript kennen.

Ouder / vertegenwoordiger

Manuscriptgegevens

Om je manuscript in de juiste context te kunnen beoordelen, hebben we wat achtergrondinformatie van je nodig.


Vertel ons in maximaal 200 woorden over je boek! Denk aan: waar gaat het over, welke boodschap wil je overbrengen aan de lezer, op welke doelgroep richt je je?

Manuscript uploaden


We ontvangen graag je volledige manuscript, zodat we je werk echt kunnen beoordelen.

We vragen je om alle hoofdstukken te bundelen in één document, zodat wij een idee krijgen van de opbouw van je verhaal.