Suzanne, ik word stapelgek van jou! - Adoptie, onwetendheid en tegenslag

Suzy Van Hofstraeten

Category: Biographies

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer adoptie en tegenslag hand in hand gaan met onwetendheid, een schreeuw om aandacht maar niet gehoord wordt, is dit een blauwdruk voor je verdere leven. Wanneer wordt tegenslag een c’est la vie’-verhaal? En waarom is balanceren op een dunne koord nog steeds beter dan niet weten waar je voeten echt staan? Pas wanneer je alle antwoorden denkt te hebben kom je erachter dat niet alle vragen zijn gesteld. Wanhopig op zoek naar antwoorden terwijl iedereen zwijgt. Een beklijvend verhaal waarin verlies centraal staat, onmacht je frustreert en onwetendheid je klein probeert te houden. Een verhaal waar je alleen maar sterker uitkomt.

From the book

Mijn bloemen op je kist, die mijn bloemen niet zijn, zijn uiterlijke schijn van grootmoeder. Ik heb ze niet gekozen en al zeker niet betaald.

About the author

Suzanne Van Hofstraeten is een vrouw van middelbare leeftijd en heeft vele watertjes doorzwommen. Doordat adoptie niet bespreekbaar was in de jaren ‘60 wist zij niet waar haar wortels echt geankerd lagen. Dankzij haar zachte gevoelige karakter had zij een onweerstaanbare drang om alles te weten te komen over haar afkomst. Tegenslag ging dwars door haar leven en maakte haar nederig en kwetsbaar. Maar haar moed en doorzettingsvermogen laat ons zien dat er altijd een weg is die op termijn uitkomst biedt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Suzanne, ik word stapelgek van jou! - Adoptie, onwetendheid en tegenslag

Author:

Suzy Van Hofstraeten

Category:

Biographies

Number of pages:

114

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

15-11-2019

ISBN:

978-94-6389-784-6 / 9789463897846

Price:

€ 17,99

Language

Dutch