De legendes van Pendar - De Noodlottige Nieuwkomer

Jennifer Wagemans

Category: Fantasy

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In dit deel zijn niet Jake of Juul, maar een ‘noodlottige nieuwkomer’ de hoofdpersoon. Maak kennis met Lira en kom erachter hoe zij in het verhaal past. Lira is met haar zusje ontvoerd en wordt wakker in een donkere ruimte. Samen met een grote groep kinderen die minstens zo verward zijn als Lira zelf, moet ze testen doorstaan om te overleven. Ze zet alles op alles om herenigd te worden met haar zusje, die ze tijdens de testen is kwijtgeraakt. Lira krijgt de kans de faciliteit van binnenuit te ontmantelen, maar daar zal ze zware offers voor moeten maken...

From the book

‘Je bent hier gewoon nergens veilig,’ zeg ik huiverend.

‘Ikzelf dus ook niet...’ Het misselijke gevoel in mijn maag en de slapheid van mijn armen probeer ik te onderdrukken zodat ik verder kan klimmen. De lange wand tegenover me begint namelijk langzaam omhoog te komen.

Achter die muur ligt een gymzaal die identiek is aan deze. Daar ligt nog wel een vloer. Via het touw beweeg ik naar de volgende verschrikking en zodra ik stabiel op de grond sta, begint de vloer onder me te bewegen. Er gebeurt precies hetzelfde als in de vorige ruimte, dus ik besluit dezelfde tactiek te gebruiken.

Ik ren richting de reling, maar deze trekt zich terug in de muur. De matten vallen in de afgrond en ik raak in paniek. Ik heb geen idee hoe ik het nu moet aanpakken. Ik loop zover als ik kan naar de rand van de vloer. Binnen twee tellen is het zover. De vloer zal zo gaan kantelen en in de duisternis verdwijnen.

About the author

Al vanaf 2008 is Jennifer Wagemans bezig met het schrijven van een boekenreeks. De geheimen van de magische bibliotheek, de magische boeken en hun mystieke wereld zijn nog lang niet ontrafelt. Tegenwoordig werkt Jennifer als Job Marketeer en schrijft ze ontzettend veel. Niet alleen vacatureteksten, informatieve teksten voor op websites, blogs, artikelen, interviews, maar natuurlijk ook meer Pendar!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De legendes van Pendar - De Noodlottige Nieuwkomer

Author:

Jennifer Wagemans

Category:

Fantasy

Number of pages:

136

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

15-11-2019

ISBN:

978-94-6389-770-9 / 9789463897709

Price:

€ 18,99

Language

Dutch