Achter de heuvels - waar dromen werkelijkheid worden

Ilse Pol en Esther Hesselink

Category: Youth books

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In een tijd waar mobieltjes niet meer bestaan, elektriciteit schaars is en democratie is afgeschaft, leeft Olivia Stuward een rustig leven als dochter van de huidige president. Maar niets is wat het lijkt. Wanneer de charmante en knappe Aiden haar dromen binnenstapt, weet Olivia niet meer wat te doen. Is ze gek aan het worden? Ondertussen probeert een groep rebellen de stad binnen te vallen. Kan haar vader ze tegenhouden? En kan Olivia haar vader blijven steunen?

From the book

Hij geeft me nog een laatste kus op mijn voorhoofd voordat hij in het niets verdwijnt. Ik blijf alleen achter, zoals gewoonlijk. Ik vraag me vaak af waarom hij nooit afscheid van me neemt, waarom hij altijd zo plotseling weggaat. Ik roep nog dat hij terug moet komen, maar ik weet al dat het geen zin heeft. Hij komt pas weer terug als hij daar zelf zin in heeft. Dat kan vannacht zijn, maar het kan ook pas volgende week zijn. Ik hoop dat het snel is, maar ik heb er niets over te zeggen. Het valt me wel op dat het de laatste tijd steeds vaker is. In het begin was hij afstandelijk, alsof hij eigenlijk liever niet met me wilde praten. In mijn eerste droom stond hij achter een boom naar me te kijken. Het duurde lang voordat hij eindelijk naar me toe kwam. Het duurde nog langer voor ik zijn wonderlijke stem hoorde. Op dat moment kon ik er niet meer onderuit en wist dat mijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Hij is de meest bijzondere jongen die ik ooit heb gezien.

Ik voel dat ik wakker word, maar ik houd mijn ogen nog even gesloten. Ik weet dat ik alleen in mijn bed lig, maar ik wil het nog niet zien. Ik wil nog even twee sterke armen om me heen voelen en de bruine ogen zien die me vol liefde aankijken. Ogen die ‘ik hou van jou’ lijken te zeggen. Ik wil helemaal niet wakker worden. Ik wil niet nu al verder gaan met mijn dagelijkse bezigheden. Het klinkt misschien heel interessant om de dochter van een president te zijn, maar geloof me: dat valt zwaar tegen.

About the authors

Esther (1999) en Ilse (2001) zijn nichtjes van elkaar. Beiden houden ze van lezen en schrijven. Op jonge leeftijd begonnen ze al met het bedenken van verhalen. Hoewel ze nooit geloofden ooit echt een boek te kunnen schrijven, bleef het altijd hun grootste droom. Toen ze in de kerstvakantie met familie op vakantie waren, besloten ze te proberen om samen een boek te schrijven. Achter de heuvels is het resultaat geworden.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Achter de heuvels - waar dromen werkelijkheid worden

Authors:

Ilse Pol en Esther Hesselink

Category:

Youth books

Number of pages:

236

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

20-11-2019

ISBN:

978-94-638-9738-9 / 9789463897389

Price:

€ 20,50

Language

Dutch