SmulRijmpjes

Jitse de Graaf

Category: Poems
  • (2)

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Moet je het leven altijd serieus nemen? Nee, natuurlijk niet. Daar is het leven veel te kort voor. Het is tijd om met een knipoog naar de maatschappij te kijken. In deze dichtbundel neem ik u mee mijn hoofd in. Ik zal tijdens deze reis mijn gedachtes de vrije loop laten gaan, zodat u mijn gedachtegang kunt overnemen. Maar wordt er dan alleen maar gelachen? Nee, zeker niet. In deze dichtbundel is de balans gezocht tussen een humoristische kijk op het leven en het aanslaan van een serieuze toon. Laat de teksten goed tot u doordringen en haal de betekenissen eruit die voor u van belang zijn. Maar onthoud: wie om het leven kan lachen is gezegend. Bent u ook gezegend? Kom er snel achter!

From the book

DOOR JOUW...

Door jouw prachtige lach
ging mijn hart overstag.
Door jouw sprankelende ogen
bespeelde jij mijn helderdenkend vermogen.
Door jouw prachtig golvende haren
bleef ik uren naar jou staren.
Door jouw perfectie
kreeg ik een erectie.

About the author

Jitse de Graaf is geboren in het jaar 2001, te Rotterdam. Als onderdeel zijnde van de digitale generatie heeft hij toch in de loop der jaren een passie voor schrijven en dichten ontwikkeld. Een ontwikkeling die je misschien niet van hem zal verwachten. Creatief omgaan met woorden is iets waar hij in zijn vrije tijd graag mee bezig is. Gelukkig hoeft hij zich bij zijn studie niet te vervelen, want tijdens zijn studie Journalistiek kan hij zich ook bezighouden met de wonderschone wereld van taal.

Reviews

2020-01-23 22:55:20 | By: Marry Polet-Sloff | Rating:
Wat een leuke bundel! Ik heb genoten van zowel de vrolijke als de serieuze gedichten. Een boekje wat je leest en herleest. Heel knap hoe je met weinig woorden veel kunt zeggen.

2020-01-23 23:12:09 | By: Hans Polet | Rating:
Ik heb genoten van je bundel, soms heel serieus en vaak heel erg humoristisch. Soms ook autobiografisch. Vooral zo doorgaan!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

SmulRijmpjes

Author:

Jitse de Graaf

Category:

Poems

Number of pages:

110

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

13-12-2019

ISBN:

978-94-638-9843-0 / 9789463898430

Price:

€ 17,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)