De avonturen van professor Kierewiet deel 2 - Voorleesboekje voor kinderen vanaf 3 jaar. Korte verhaaltjes voor peuters en kleuters

Rob Böhm

Category: Children books

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Professor Kierewiet is een bijzonder mens. Hij kan praten met dieren en verstaat ook wat ze zeggen. Met de dieren beleeft hij allerlei avonturen.

De verhaaltjes zijn eenvoudig van opzet en bijzonder geschikt als voorleesmateriaal voor zowel een groepje peuters / kleuters, als voor de enkeling. Achter elk hoofdstuk staan twee vragen en een weetje. De bedoeling is het kind te bewegen zelf een verhaaltje te laten vertellen. Hierdoor wordt de taalvaardigheid bevorderd.

From the book

“Tok, tok, tok,” klinkt het. Wat zou daar nu aan de hand zijn. De keurmeester kijkt in het rond.
“Van wie is die kakelende kip,” roept hij.
De professor doet een stap naar voren en steekt zijn hand op.
“Van mij,” zegt hij. “Kip Drie is van mij. Ze woont bij mij in het kippenhok.” De keurmeester strijkt met zijn hand door zijn haar.
“Het is een mooie kip, maar niet de mooiste die ik gezien heb. Ga eens kijken wat er aan de hand is professor.”
De professor gaat naar Kip Drie.
“Waarom kakel je zo luid?” vraagt hij.

About the author

Rob Böhm (1949) woont in Amersfoort en is pas na zijn pensionering begonnen met het schrijven van verhaaltjes voor peuters en kleuters. Gezien het succes van deel 1 verschijnt nu deel 2. Ook hierin staat professor Kierewiet centraal. Samen met de dieren beleeft hij weer grappige avonturen.
“Ik werk met veel plezier aan de vorming van het boek. Zowel de verhaaltjes als de tekeningen ontstaan spontaan en zijn gericht op contact met het kind. Het is pas succesvol als het kind zelf begint te vertellen over een bezoek aan de dierentuin of over huisdieren. En ikzelf?... Geen gedoe met zitten achter de geraniums. Lekker bezig ...!”

Reviews



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van professor Kierewiet deel 2 - Voorleesboekje voor kinderen vanaf 3 jaar. Korte verhaaltjes voor peuters en kleuters

Author:

Rob Böhm

Category:

Children books

Number of pages:

64

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

03-01-2020

ISBN:

978-94-638-9884-3 / 9789463898843

Price:

€ 17,99

Language

Dutch