Verloren in Duisternis - Macht van de schaduwen

Jelle van der Kwast & Kiyomi Cohen de Lara

Category: Fantasy

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

We volgen Jena in haar avontuur door de magische kant van onze wereld, waar ze onverwachte wezens ontmoet. Ze belandt ongewild midden in een eeuwenoude oorlog die tot dusver stil was gezet, maar nu weer is losgebroken. De strijd over het beheersen van de aarde vraagt een moed waarvan Jena dacht dat ze die nooit zou hebben. Ze ontmoet vijanden, en samen met haar nieuwe vrienden komt ze erachter dat deze vijanden de wereld willen veranderen in een plek vol chaos en pijn.

From the book

Sraeth draaide zich razendsnel om. Binnen enkele seconden stond hij tien meter verderop met zijn rug tegen een boom. ‘Hé, wat doe je? Je laat me schrikken,’ riep Zerea. Ze was moe geworden en de regen hielp niet.
‘Wees stil!,’ siste Sraeth. Hij spitste zijn puntige oren, zodat hij zelfs de kleinste geluiden kon horen. Met zijn gehoor zocht hij het bos door. Plots hoorde hij een geluid dat het gekletter van de regen overstemde. Het geluid leek op een haperende ademhaling, alsof iemand bijna stikte, telkens opnieuw. Hij concentreerde zich op het geluid en probeerde de lokatie ervan te achterhalen. ‘Hoor je dat?’ zei hij terwijl hij de geuren van het bos opsnoof. Zerea staarde hem geërgerd aan. ‘Nee, zoals altijd hoor ik niks. Ik ken geen elfentrucjes, weet je nog? Behalve als je deze verschrikkelijke regen bedoelt, dan ja, die hoor ik.’
Sraeth luisterde niet. Hij was al bijna uit het zicht verdwenen, op zoek naar het mysterieuze geluid. Zerea zuchtte. Waarom moest hij nou altijd verdwijnen? Ze vouwde haar vleugels uit en schoot de lucht in, op zoek naar de razendsnelle elf.

About the author

Jelle van der Kwast is een 19-jarige dromer die gek is op lezen. Hij is koppig, en houdt zich bezig met het leren van nieuwe talen. Hij is dol op het herfstige weer van Nederland, maar na een half jaar in het koude Canada heeft hij een nieuwe liefde gevonden voor de Nederlandse zomers. Jelle zou in de toekomst graag een doventolk willen worden, talen zijn immers zijn passie. Zijn favoriete plek is daar waar zijn vrienden zijn.

Kiyomi Cohen de Lara, is net zoals Jelle een dromer, en hoewel ze het niet gelooft, is haar verteld dat ze erg eigenwijs is. Ze kan er niet tegen als haar wordt gezegd wat ze moet doen. Ze is behulpzaam, zorgzaam, en creatief. Ze houdt van koken, tekenen en muziek, en is geobsedeerd door mythologie. Haar favoriete plek is het bos, het liefst vergezeld door haar honden.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verloren in Duisternis - Macht van de schaduwen

Author:

Jelle van der Kwast & Kiyomi Cohen de Lara

Category:

Fantasy

Number of pages:

132

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

24-04-2020

ISBN:

978-94-6403-208-6 / 9789464032086

Price:

€ 18,99

Language

Dutch