De ochtend waarop ik dood ben opgestaan - Met een korte omweg terug naar het leven

Monika van Zout

Category: Novels

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat wacht op ons na onze dood? Een wondermooi paradijs naar iedereens wens aangepast of een hel, waar je in eenzaamheid stikt van de hitte? Of is er niets na de dood en zal de aarde ons laatste dekbed zijn? Kan de mensheid zichzelf en de ander vergeven of blijven we elkaar voorgoed haten en zal het leven nooit beter worden? In de ochtend waarop ik dood ben opgestaan gaat Linda op zoek naar het antwoord op deze levensvragen. Zal ze het antwoord kunnen vinden?

From the book

In mijn hoofd razen dezelfde gedachten steeds weer. Waarom ben ik hier dan nog? Waarom vertrek ik niet naar het paradijs? Wat betekent dit? Waarom moet ik hier zijn en die arme vrouw daar dood op bed zien liggen met haar sjaal om haar hoofd en haar vredig gezicht. Och, wat een hondenleven is dit. Zoals de Hongaren zeggen: ‘a kutya èlet’. Nee, het is geen hondenleven, het is een gewoon leven. Een leven dat op zijn einde is gekomen; waarin een mens is overleden. Het verschil is dat dit over míjn leven gaat. Maar wie ben ik? Een niemand. Het is enkel dat ik niet verwacht had dat de dood zo zou aanvoelen. De dood voelt zo levend aan voor mij. Ik voel zoveel leven, liefde en emoties bij de dood.


About the author

Monika van Zout is het pseudoniem van Alzbeta Szabadova. Ze is geboren op 16 oktober 1965 in voormalig Tsjechoslowakije. O nee, ze is 1977 geboren! Echt waar! Ze heeft niets om over op te scheppen. Haar leven is eerder slecht dan goed. Ze is teleurgesteld in het leven. Psychische problemen trekken haar vaak naar beneden. Maar binnenin haar is een grote weide vol met liefde en hoop. Deze hoop helpt haar om verder gaan met het leven en elke dag met een glimlach en veel hoop beginnen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De ochtend waarop ik dood ben opgestaan - Met een korte omweg terug naar het leven

Author:

Monika van Zout

Category:

Novels

Number of pages:

100

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

02-10-2020

ISBN:

978-94-640-3599-5 / 9789464035995

Price:

€ 16,99

Language

Dutch