Rubens avonturen

Ruben Werkman

Category: Children books

€ 14,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ruben is een avontuurlijke jongen die graag wat van de wereld wil zien. Tijdens zijn reizen maakt hij fantastische avonturen mee samen met zijn vriend Jasper. Ruben wil graag een betere wereld creëren, hij probeert samen met Jasper problemen op te lossen die ze tegenkomen op hun reizen door Brazilië, China en uiteraard Canada, één van zijn favoriete landen.

From the book

Op een gewone laatste schooldag zat ik in de klas met mijn beste vriend Jasper. Even een paar weetjes over Jasper.
Jasper is heel goed in judo. Zijn lievelingskleuren zijn groen en blauw. Verder is Jasper heel avontuurlijk. Dat is Jasper.
Nu een paar weetjes over mij. Mijn naam is Ruben en mijn lievelingskleuren zijn ook blauw en groen. Mijn lievelingsdier is een pandabeer. Ik heb een huisdier, dit is een hond en zijn naam is Rendo. Verder hou ik heel erg van avontuur, net als Jasper. Jasper en ik zijn de beste vrienden voor altijd!
De laatste dag van het schooljaar was eindelijk afgelopen. Jasper mocht ook met ons mee op vakantie naar Canada!

About the author

Ruben is een jongen van 11 jaar, die graag het avontuur tegemoet gaat. Al heel zijn leven wil hij avonturier worden en graag veel van de wereld zien. De hele wereld is één grote speeltuin en er valt enorm veel te zien. Ruben gaat samen met zijn vriend Jasper eropuit om de wereld te ontdekken. Hij ontdekt dat er ook nare mensen rondlopen op de wereld, die niet altijd goed zijn voor de dieren of de natuur. Ruben en Jasper willen dit natuurlijk niet en gaan het avontuur aan om dit te bestrijden. Maar helaas loopt het niet altijd even gesmeerd..

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Rubens avonturen

Author:

Ruben Werkman

Category:

Children books

Number of pages:

44

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

28-05-2021

ISBN:

978-94-643-1384-0 / 9789464313840

Price:

€ 14,99

Language

Dutch