Kentering in de christelijke rockmuziek - Een profetisch geluid?

Jan Bakker

Category: Religion
  • (1)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Benieuwd of christelijke rock en God samen kunnen gaan? Deze vraag heeft de schrijver jarenlang beziggehouden. Dit boek geeft een eerlijk beeld over de ontwikkelingen binnen de christelijke rockmuziek. De schrijver wil de lezer uitdagen om het boek te lezen met een open en kritische blik. Het boek omvat meerdere thema’s dan alleen muziek. Het speelt in op actuele en essentiële onderwerpen. Durf je de uitdaging aan om dit boek te lezen? Het kan je leven drastisch beïnvloeden en veranderen. Als artiest, als christen en als niet-christen. Lees dit boek in alle rust en stilte. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee...

From the book

Rockmuziek wordt niet snel geassocieerd met het christelijke geloof, maar dit boek laat zien hoe rockmuziek de relatie met God kan verbeteren en op kan roepen tot een levensstijl waarin God toegelaten wordt. Aan de hand van eigen ervaringen met christelijke (hard)rockmuziek, die de schrijver vanaf zijn vijftiende levensjaar beschrijft, toont de schrijver aan dat hardrock en het vereren van God elkaar niet uit hoeven te sluiten. Door middel van een uitvoerige analyse van de gruwelijke ontwikkelingen in de christelijke hardrock, roept de schrijver op tot verandering. Met een kritische blik staat de auteur uitvoerig stil bij allerlei verschillende elementen van hardrock, zoals kleding, haardracht en shows, en weet de schrijver de vinger precies op de zere plek te leggen. Door concrete voorbeelden voor te leggen, zoals marketinginstrumenten, weet de schrijver met dit boek te motiveren tot een nieuw fris geluid. De liefde voor God en christelijke hardrock sijpelt door in elk geschreven woord en juist deze toewijding zal aanzetten tot verandering.

De uitgever

About the author

In het dagelijkse leven is Jan actief in de financiële sector. Daarnaast is hij jarenlang zangleider geweest in evangelische gemeente ‘De Morgenster’ waar hij samen met zijn gezin al jarenlang deel van uitmaakt. Op jonge leeftijd ging hij in op de roepstem van God. Deze keus en verandering heeft een enorme impact gehad op zijn leven. Vanuit zijn relatie met God, de Bijbel, en zijn levenservaringen wil de schrijver de lezer aanmoedigen tot een heilige, verrijkende en verdiepende levenswandel.

Reviews

2020-07-03 20:56:28 | By: Michel | Rating:
Een aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kentering in de christelijke rockmuziek - Een profetisch geluid?

Author:

Jan Bakker

Category:

Religion

Number of pages:

196

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-07-2020

ISBN:

978-94-640-3363-2 / 9789464033632

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)