Cover voorkant
Verdwaald - Dagboek van een dochter
Verdwaald - Dagboek van een dochter

Verdwaald - Dagboek van een dochter

Callista Straub

Category: Biographies

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit is het autobiografische verhaal van Nicky, wiens vader door negativistische (alles afwijzende) psychogene (belevingen kloppen niet met de werkelijkheid) psychoses niet in staat was het gewone leven te leven zoals het is. Niet het leven te leven wat een mens zich zou wensen. Met de dood tot gevolg. Dit zorgde voor Nicky voor een onbeschermde en niet geborgen jeugd, wat veel gevolgen heeft gehad voor de rest van haar emotionele leven. Hoe zij heeft geleerd hiermee om te gaan, naast alles wat verder op haar pad kwam, met vallen en opstaan, lees je in haar open, bijzondere en aangrijpende verhaal.

From the book

Jouw dood, maar vooral de wijze waarop, heeft veel impact op mijn leven gehad. Door jouw zelfmoord(pogingen) en daardoor het gevoel te hebben niet voldoende de moeite waard te zijn om voor te leven, doet zeer. Echter snap ik dat wat jou is overkomen ook niet om mee te leven was.
Stemmen horen, het idee dat je anders bent dan wat je zelf voor ogen had. Steeds minder werd jij jezelf. En dat moet heel erg zwaar voor je geweest zijn. Ik heb er last van dat ik jou niet als mijn voorbeeld kan zien. Wel als voorbeeld van hoe je het beter niet kunt doen, hoe het niet gaat.
Ik vind het jammer dat jij niet in staat was iets van jouw leven te maken. Niet in staat goed voor jezelf te zorgen. Ik heb je bijna alleen verdrietig en teleurgesteld over het leven gekend. Aan het einde van jouw leven werd die teleurstelling om lastig connectie te maken met anderen voor jou zo groot dat je me zelfs geslagen hebt en letterlijk aan mijn haren de deur uit hebt gesleurd.
Jij wist vast zelf niet beter. Had minder inzichten dan ik. Dat spijt me voor jou.

About the author

Callista Straub (Nicky) is naast auteur ook coach, trouwambtenaar en weddingplanner. Zij is geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoopt met dit boek eenieder te inspireren vooral het eigen hart te volgen, niet te veel in je hoofd te blijven zitten en eigen keuzes te maken. Dankbaar te zijn voor de mooie dingen in het leven.
En alle energie te hebben om ook de vervelende dingen te doorleven, omdat jij zelf de keuze maakt hoe hiermee om te gaan.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verdwaald - Dagboek van een dochter

Author:

Callista Straub

Category:

Biographies

Number of pages:

120

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-10-2020

ISBN:

978-94-640-3675-6 / 9789464036756

Price:

€ 19,50

Language

Dutch