De Knuffelhoek

Jolanda van den Hout

Category: Children books

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De knuffelhoek bestaat doordat er elke dag knuffels tot leven komen. Elke dag beleeft een andere knuffel een avontuur. De ene knuffel gaat op reis, een andere knuffel is erg ondeugend en weer een andere knuffel veranderd in iets heel moois. Alle knuffels in dit boek zijn knuffels die daadwerkelijk bestaan. Kinderen uit mijn eigen omgeving hebben de namen van hun knuffels doorgegeven, waarna deze namen zijn gebruikt in mijn boek. Ook zijn er opa’s en oma’s en papa’s en mama’s die namen van knuffels hebben doorgegeven. De opa’s en oma’s en de papa’s en mama’s hebben nog met deze knuffels gespeeld (de oudste knuffel is ongeveer zo’n 90 jaar oud!). Lees maar snel verder in het boekje, wie weet gaat jouw knuffel wel op avontuur!

From the book

Alle knuffels zaten in de knuffelhoek. Daar zagen zij iets vreemd. Al jaren hing er een schilderij in de knuffelhoek. De knuffels in de knuffelhoek misten de rups. “Normaal zit de rups altijd links in het schilderij”, zei de oude brombeer. “Ik zal eens gaan kijken”, zei Max de hond. Hij ging samen met knuffel Bob naar het schilderij. “De rups is weg”, zei knuffel Bob. “Laat eens kijken”, zei pop Marieke. Ze pakte de loep van de oude brombeer en keek met de loep over het hele schilderij heen. Een tijdje laten gaf pop Marieke aan dat ze geen rups kon vinden. “Ik heb het hele schilderij bekeken, maar helaas geen rups..”.

About the author

"De knuffelhoek" is geschreven door Jolanda van den Hout. Sinds een aantal jaren heeft Jolanda de passie voor het schrijven van boeken ontdekt. Door de namen van echte knuffels te gebruiken, kon Jolanda haar fantasie in het schrijven kwijt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Knuffelhoek

Author:

Jolanda van den Hout

Category:

Children books

Number of pages:

86

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

08-01-2021

ISBN:

978-94-643-1211-9 / 9789464312119

Price:

€ 17,99

Language

Dutch