Cover voorkant
Morgenster - Het antwoord op alle vragen
Morgenster - Het antwoord op alle vragen

Morgenster - Het antwoord op alle vragen

Isabella Sophia

Category: Young Adult
  • (7)

€ 23,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als haar hart een magische deur oproept, verandert Esmeralda’s leven voorgoed. Er duikt een draak op, Morgenster, die haar vertelt over de geschiedenis van de mensheid, die heel anders blijkt te zijn dan ze heeft geleerd op school. De aarde is in de greep van de leugenaar, die zich verbergt in de harten van de mensen, waardoor mensen een illusie zien in plaats van de werkelijkheid. Om de waarheid terug te vinden, moet Esmeralda diep afdalen in de magische én gevaarlijke wereld van de droomtijd. Ze krijgt hulp van Merlijn, die afstamt van een Magiër en van een andere planeet blijkt te komen. Maar wie is zijn opa en is hij wel te vertrouwen? Gelukkig heeft Morgenster een plan.

From the book

Toen, toch nog onverwachts trok de mist op en stond ze voor een grote massieve deur, zoals je die vroeger wel zag bij kastelen en kerken. De deur zat vol met grendels en in het midden zat een grote ouderwetse klopper in de vorm van een slang. De slang, een cobra, zag er behoorlijk griezelig uit, hoewel ze meestal helemaal niet bang was voor welk dier dan ook, dus ook niet voor slangen! Maar deze slang zag er zo écht uit, dat het wel leek alsof hij ieder moment tot leven kon komen, alsof hij alleen maar even had liggen slapen. Ze had het nog niet gedacht of er ging een rilling door de slang heen en langzaam verhief de slang zich van de deur en liet zijn brede kop voor haar gezicht dansen, terwijl zijn lange gespleten tong naar buiten flitste en bijna haar neus aanraakte. Ze deinsde achteruit en viel van verbazing achterover, en met een harde klap, op haar billen. ‘AUW’, zei ze hardop, ‘dat doet pijn’ en de tranen schoten in haar ogen, maar meer van de schrik, dan van de pijn, als ze eerlijk was. ‘Weet je de weg’, siste de slang. ‘De weg?’ antwoorde ze verbaast, ‘welke weg?’ ‘Ken je de naam?’ vervolgde de slang. Naam? ‘Wat bedoel je?’ stamelde ze. ‘Heb je de sleutel?’ sprak de slang opnieuw, alsof hij haar niet gehoord had. ‘Sleutel, euh, nee’ zei ze en voelde zich weer een stom kind. Gebeurde er eindelijk eens iets bijzonders in haar leven, dacht ze bij zichzelf, en was zij weer niet voorbereid en kon alleen maar domme antwoorden geven. ‘Wat doe je dan hier?’ siste de slang boos, ‘waarom heb je me dan opgeroepen?’ ‘Maar ik heb je helemaal niet geroepen’, zei Esmeralda verbaasd. De slang danste voor haar lichaam op en neer en hield zijn kop schuin alsof hij luisterde. ‘Je hart heeft me geroepen’ zei de slang, ‘het gaat zeker niet zo goed met je?’

About the author

Isabella Sophia begreep als kind helemaal niets van de wereld, want datgene wat ze zelf zag en voelde klopte niet met haar ervaring in de dagelijkse realiteit. Omdat er niemand was die op al haar vragen antwoord kon geven, besloot ze op haar 10e, om het dan maar zelf uit te zoeken. Zo kwam ze in contact met de niet-fysieke werkelijkheid, ook wel de droomtijd genoemd, met oude mythen en sagen, met sjamanen en meesters en de oude goden van Egypte. Zo heeft ze geleerd dat de oude verhalen van de wereld eigenlijk initiatiepaden zijn. Isabella is therapeut, coach en docent aan haar eigen opleidingsinstituut, Ananta in Soest, waar ze mensen de weg wijst in het mysterie van het leven en opleidt in de natuurgeneeskunde. Haar droom is om een brug te slaan tussen werelden en mensen de weg te wijzen naar hoe ze zelf hun leven weer in eigen handen kunnen nemen.

Reviews

2020-12-01 11:17:39 | By: Sathara | Rating:
Yes! Wat een toegankelijk en mooi boek vol van levenswijsheid. Ik heb mijn tijd genomen om ieder woord in me op te nemen en heb dit als heel waardevol ervaren. Ik kijk uit naar een vervolg(?)! Een echte aanrader!

2020-11-12 15:23:15 | By: Antoinette | Rating:
Een boek met een ander geluid, in een heerlijke flow geduid!
Veel herkenning ook! Een aanrader voor jong en oud. Ik had liefst deel 2 al direct er achter aan gelezen :).

2020-11-02 17:55:14 | By: Libda Rowan | Rating:
Elke dag een hoofdstuk om van te genieten! Nodigt echter uit om in 1 ruk te lezen:-)
Als student van Ananta, een feest van herkenning en heerlijk duidelijk be/geschreven. Een ander perspectief met een ander geluid in n wereld die op z'n kop staat. Een aanrader voor ieder die bewust(er) en licht(er)wil leven. En weer in contact wil komen met innerlijke en uiterlijke magie! Kom maar door met deel 2 want dit vraagt om meer. En n film wat mij betreft!

2020-11-02 22:15:33 | By: Nekhbet | Rating:
Ik heb zo genoten van dit boek. Het bracht voor mij de magie weer tot leven. Na 1 dag lezen keek ik al om me heen in de veronderstelling dat Morgenster er ondertussen wel ook in het echt zou zijn.
Het is verrassend, inspirerend en heeft een heerlijke flow waardoor je het boek echt niet weg wilt leggen.
Dit boek is fantastisch om cadeau te geven aan je kinderen en hem dan vervolgens stiekem zelf te lezen. Het is genieten en geïnspireerd worden in hetzelfde moment.

2020-11-01 19:42:08 | By: Lard | Rating:
De magie van het leven in je handen. Ik las het in één ruk uit. Het fascineert. Je vermoedt dat het meer waar is dan je misschien wilt geloven of durft te ontdekken. Ik vermoed en hoop dat het deze tijd en deze generatie een nieuw perspectief biedt. Ook op het gebied van seksualiteit hoop ik dat mijn dochters dit lezen als zij hun ontluikende seksualiteit ontdekken. Ook zeker voor jongens, maar die heb ik niet.

2020-10-29 15:27:18 | By: Roos Brouwer | Rating:
Het antwoord op alle vragen, en een ander perspectief vol hoop en liefde in deze onzekere tijd. Alle lessen die ik de afgelopen jaren van Isabella Sophia heb mogen ontvangen bij Ananta Opleidingen, samengevat in een verrukkelijk verhaal wat leest als een trein. Dit is het boek wat ik had willen lezen in mijn jeugd en ben blij dat ik het nu tot mijn beschikking heb om mijn kinderen de magie van het leven te laten begrijpen. Helderder dan ik ooit zelf zou kunnen uitleggen. Mooie lessen zonder belerend te zijn, een uitnodiging om mijn eigen waarheid te vinden.

2020-10-26 16:16:56 | By: Inge
Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Mooi hoe via de verschillende personages in het boek op een heldere wijze inzicht verkregen wordt in die vraagstukken waar veel mensen (jong en oud) mee rondlopen (soms zelfs mee worstelen). Voor jong volwassenen tot 100+ om zelf rechtstreeks de antwoorden te krijgen en voor ouders mooie tools om hun kinderen weer in volledigheid te zien. De verschillende facetten die in het verhaal naar voren komen heb ik in de loop der jaren via de lesdagen bij Ananta tot me gekregen en door alles nu samen te laten vallen tijdens het lezen van dit verhaal ervaar ik als helend op nog weer een diepere laag. Heel mooi.

Het einde maakt mij al erg nieuwgierig naar het volgende deel.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Morgenster - Het antwoord op alle vragen

Author:

Isabella Sophia

Category:

Young Adult

Number of pages:

278

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

23-10-2020

ISBN:

978-94-640-3668-8 / 9789464036688

Price:

€ 23,50

Language

Dutch

Rating:

  • (7)