Healing - Leidraad voor toepassingen van reiki

Greta Vandijck

Category: Spirituality

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Greta wil hier een beeld schetsen over wat je kan en mag verwachten als je je wil laten inwijden in reiki. Ze geeft een overzicht van welke strekkingen er bestaan zodat men een goede keuze kan maken. De standpunten en haar inwijdingen worden besproken in het usuisysteem van Dr. Mikao Usui. Ze laat jullie kennismaken wie met reiki kan behandeld worden en voor welke kwalen. Maak kennis met haar spiritualiteit, paranormaliteit en haar persoonlijke ervaringen in combinatie met reiki.

Als extra kan je een aardingsoefening en informatie over kaarsenmagie lezen.

Boekscout over het boek:
"Ik vind het karakter tonen dat je ook het wetenschappelijke standpunt beschrijft en daarna uitlegt waarom dit standpunt niet uitmaakt voor het effect van de geneeswijze. Met jouw boek zet je reiki op de kaart in Nederland en België!"

From the book

Veel mensen geloven in een God. Sommigen mensen niet. Ditzelfde geldt voor spiritualiteit en het paranormale. Spiritueel zijn is gericht op het bewust worden, in contact zijn en staan met je innerlijke. Dit kan door op een bewuste manier te leven, je naasten bewust lief te hebben en te helpen. Er zijn verschillende manieren om met het spirituele bezig te zijn zoals meditatie, pendelen, tarot, engelenmagie, numerologie, horoscopen, kaarsenmagie, ... Als je je openstelt, kan je je eigen paranormaliteit ontwikkelen. Iedereen bezit dit, niet iedereen is zich hiervan bewust en of ontwikkelt het. Spiritualiteit is een levenswijze. Iemand is paranormaal wanneer deze het vermogen heeft om gebruik te maken van andere zintuigen dan de gekende zintuigen. Namelijk horen, zien, voelen, proeven en ruiken. Dit wordt ook het ‘zesde zintuig’ genoemd. Het betreft zaken die niet normaal waar te nemen zijn noch verklaard kunnen worden door de wetenschap. Niet iedereen kan zien-horen-voelen met het zesde zintuig. Wie een zesde zintuig bezit, heeft altijd buitenzintuigelijke waarnemingen. Hierdoor wordt deze persoon als buitengewoon en paranormaal beschouwd. Buitenzintuigelijke waarnemingen kunnen ook optreden onder de vorm van een intuïtief weten of een bepaalde indruk van iets hebben. Een plotseling weten, een ingeving, een beeld of visioen krijgen. Deze waarnemingen zijn voor een buitenstaander zeer moeilijk te begrijpen. Je moet ervoor open kunnen staan. Met andere woorden, kan je bepaalde dingen zien, dan ben je helderziend. Kan je stemmen horen, dan ben je helderhorend. Voel je bepaalde dingen, dan ben je heldervoelend. Ik heb deze allemaal. Vaak laat ik deze niet toe. Ik verdring deze waarnemingen omdat het niet altijd gemakkelijk is om te dragen. Onder paranormaliteit valt onder andere wanneer je gsm rinkelt en je op voorhand weet wie je belt vóór je op het scherm kijkt Dit maakt iedereen wel eens mee. Zo zijn er veel dingen die onverklaarbaar lijken. Zoals het vanzelf harder spelen van de televisie of de radio en je weet dat er niets stuk is aan het toestel.

About the author

Greta Vandijck komt uit Hasselt, heeft drie dochters en twee kleinzonen. Ze heeft vier sterrenkleinkinderen en ze draagt haar boek op aan haar overleden kleinkinderen Ilana (30/06/2008), Faith (10/03/2010), Dilano (01/06/2011) en Marilou (18/05/2016). Haar ervaringen en inzichten heeft ze opgeschreven sinds ze in 2004 met reiki begonnen is. Haar doel is om mensen bewust te maken van de verschillende strekkingen buiten het usuisysteem van Dr. Mikao Usui, zodat ze de kans krijgen om gericht te werk te gaan.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Healing - Leidraad voor toepassingen van reiki

Author:

Greta Vandijck

Category:

Spirituality

Number of pages:

112

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

05-02-2021

ISBN:

978-94-643-1710-7 / 9789464317107

Price:

€ 18,50

Language

Dutch