De man met twee gezichten - Als het gave ontwricht wordt

Ida Vast Leutscher

Category: Novels

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is een gelukkig gezinnetje dat door de verleiding van overspel wordt ontwricht. Als Antjes man, Bas, nergens meer een uitweg ziet, geestelijk ziek wordt en naar een verpleeghuis moet, blijven zijn kinderen hem steunen en bezoeken hem trouw.
Antje overziet het geluk dat in scherven aan haar voeten ligt. Maar zoals het koren na een aantal regenbuien zich staande houdt, blijft ze overeind. Er breekt een nieuw tijd aan als een droom van vroeger waarheid wordt. Als de omstandigheden opnieuw veranderen klampt ze zich vast aan de woorden van haar vriendin: ‘Dan heb je niet voor niets geleefd.’ Diep van binnen telt Antje haar zegeningen.

From the book

Dansen, dacht ze, en dan nog wel met iemand die een kop groter was, wat heerlijk. Ze kon er niet genoeg van krijgen. Onverwachts een gefluister in haar oor dat ze aanleg had voor dansen en ritmegevoel. En dat zei deze man, die als vaste kracht met veel verschillende groepen in aanraking kwam en al snel in de gaten had wie aanleg had of niet. Er had een verbazing in zijn stem geklonken die haar overrompelde. Ze was zo weinig meer gewend en werd er warm van. Zoals een bloem zich keert naar het licht, zo glansden de ogen van Antje Veenders, die geen Kram meer heette.

About the author

Ida is getrouwd en moeder van vier kinderen. Opgegroeid in Veendam heeft zij een fijne jeugd gehad met liefdevolle ouders. Op school zei de meester het al: ‘Jij moet schrijfster worden.’

Later door het vele gedichten schrijven in het Gronings, die in de tijdschriften Toal & Taiken en Krödde geplaatst zijn, is zij begonnen met een roman te schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De man met twee gezichten - Als het gave ontwricht wordt

Author:

Ida Vast Leutscher

Category:

Novels

Number of pages:

234

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

08-01-2021

ISBN:

978-94-643-1202-7 / 9789464312027

Price:

€ 21,50

Language

Dutch