Cover voorkant
Ontwaken uit de droomstaat van je mind - Herinneren wie je werkelijk bent
Ontwaken uit de droomstaat van je mind - Herinneren wie je werkelijk bent

Ontwaken uit de droomstaat van je mind - Herinneren wie je werkelijk bent

Maria Henkes

Category: Spirituality
  • (1)

€ 21,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wakker worden uit de droomstaat van de mind, betekent dat we zien dat we niet het mens-stuk zijn met al z’n problemen, drama en hectiek. Maar iets wat vele malen grootser, wijzer, krachtiger en vrijer is. Als we ons kunnen herinneren wie we werkelijk zijn, vinden we de rust en vrede in ons ware zelf. Het maakt dat we op een andere manier naar het leven kunnen kijken. Dwars door alle illusies heen kunnen zien dat het geluk altijd al in onszelf zit, in wie we waarlijk zijn. Dat daarin alles altijd al goed is zoals het is...

Dit boek geeft je heldere inzichten en simpele handvaten om weer te gaan leven vanuit licht, gemak en moeiteloosheid. Een leven waarin alles vanzelf mag ontstaan en nieuwe deuren zich zomaar zullen openen.

From the book

Ons diepste wezen is een wezen van liefde en genade.

Van acceptatie, aanschouwen en bewustzijn.

Van dansen in de wind, van meegaan met de stromen en de golven van het leven, ons daar niet tegen verzetten.

Van ups en downs die samen weer een eenheid vormen, van ja zeggen tegen ‘al wat is’!

Vanuit volledige overgave, door ons heen laten werken en spreken.

Van dankbaarheid voor alles wat we mogen meemaken, hier op twee benen rondlopend, op deze prachtige wonderlijke planeet waar geen goed of fout bestaat.

Wat nou als alles precies gaat zoals het moet of mag gaan? Als alles precies is, zoals het bedoeld is?

Voor ons, om ons te helpen herinneren wie we werkelijk zijn, die oneindige krachtige, liefdevolle en grootse wezens die wij waarlijk zijn.

Geschreven op 4-4-2015 vanuit contact met een Spirit.

Misschien herinner je een moment waarin alles vanzelf leek te gaan. Je zat als het ware in een flow. Een gevoel alsof je de hele wereld aankon, gemakkelijk en moeiteloos. Je straalde. Als je teruggaat naar dat moment... Waar was je? Hoe voelde je je? Wat deed je? Hoe gedroeg je je? Wat zei je?

We maken het allemaal meerdere keren mee in ons leven. Het zijn deze momenten die ons altijd bijblijven. Want op dit soort momenten staan we ‘aan’, we zijn in het hier en nu, in presentie aanwezig. We zijn er, helemaal, met alles wat we zijn. Alles stroomt en als vanzelf gaan alle deuren voor ons open. De juiste mensen komen zomaar op ons pad. We denken nergens over na, we zijn alleen maar. Vanuit alle grootsheid, licht, kracht en liefde die we werkelijk zijn. Als we dit soort momenten hebben mogen ervaren, verlangen we er altijd weer naar terug. Het is een staat van zijn, die zich kenmerkt door een enorme rust, gemak en moeiteloosheid, door meegaan met de stroom, de flow...

We willen heel graag weer terug naar die staat van zijn, waarin alles vanzelf gaat, maar we weten niet hoe. Dat hoe is waar dit boek over gaat. Hoe kunnen we daarin komen en belangrijker nog, hoe kunnen we daarin blijven? Wat zou ons dat opleveren? Wat voor een effect zou dat hebben op onszelf en op ons leven?

About the author

Maria heeft een hoge trilling, een hoog bewustzijn. Daardoor is ze een zeer heldere en verlichtende spiegel. Een echte teacher, onafhankelijk en een waar voorbeeld waar je je aan kunt optrekken. Ze is het licht, de liefde, de leegte, het is doorleefd en authentiek. Ze schijnt een helder licht op het pad van mensen en raakt ze op magische wijze aan met het licht. Door dit alles heeft ze het bijzondere vermogen om mensen wakker te maken.

Reviews

2021-03-21 13:08:41 | By: J. Crosthuizen | Rating:
Wauw, dit boek heeft echt een hoge trilling.
Ik merk dat het tijdens het lezen al veel met me doet.
Ik wordt er rustig en blij van!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ontwaken uit de droomstaat van je mind - Herinneren wie je werkelijk bent

Author:

Maria Henkes

Category:

Spirituality

Number of pages:

210

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

19-03-2021

ISBN:

978-94-643-1169-3 / 9789464311693

Price:

€ 21,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)