De Banneling - Verbannen, maar nog niet verloren

Britt Hermens

Category: Fantasy

€ 23,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een verloren slagveld betekende het einde voor Rose Darling. Verbannen naar Het Bovenste Land door haar vijand, Acheron, is ze gedoemd om weg te kwijnen met pijnlijke herinneringen. Haar wereld werd uit elkaar gescheurd, maar ze heeft één houvast: haar beste vriend blijkt nog te leven. Myrdantus heeft de hoop nog niet opgegeven, terwijl Rose dat allang had gedaan. Haar gebroken wereld krijgt een nieuwe, rauwe vorm wanneer ze nieuwe mensen ontmoet, mensen zoals zij. Op een verborgen plek leert ze hoe ze met de ongepolijste magie in haar lichaam om moet gaan. Zal er genoeg hoop zijn om Acheron het hoofd weer te bieden? Of is ze gedoemd om voor altijd een banneling te zijn?

From the book

Ik haalde even diep adem door mijn neus. Ik zag hoe een van de twee mannen zijn hand achter in zijn nek legde, met een werp mes tussen zijn vingers geklemd. Toen, snel en behendig, gooide hij met een krachtige beweging. Ik hoorde een schreeuw, gehinnik en toen een val. Raak. ‘We moeten hier weg,’ zei Madeline opnieuw. Plotseling maakte de kar een draai naar rechts en raakten we van de weg af.

Na een grote hobbel belandden we weer op de weg. Het felle zonlicht maakt plaats voor schaduw. Toen ik het voor elkaar kreeg om een blik omhoog te werpen, zag ik dat we in het bos waren beland, omringd door het Steenklauwgebergte. Ik had geen besef van tijd meer – duurde het niet langer om in het woud te komen? ‘Ga van de weg af,’ gromde Madeline terwijl ze zichzelf vastgreep aan de zijkant van de kar.

De man die voorop de kar zat dook even omlaag toen er een pijl voorbij suisde. Er werd gevloekt, in diezelfde taal. Een van de mannen begon te lachen. ‘Mocht-ie willen!’

Een van hen had weer een mes geworpen, het geluid van een vallend paard met ruiter overstemde heel even het gerammel van de houten kar. Madeline werd op haar zij geworpen toen de kar ineens van de weg werd geslingerd. Ik greep de kar vast. De mannen grepen de kar ook vast, leken zich schrap te zetten. Ik keek even op naar het voorbijflitsende zonlicht dat tussen de bladeren door piepte.

‘Zet je schrap, meiske!’ riep een van hen. Zonlicht weerkaatste op zijn zwaard en ik zag de korte haren van zijn baard en zijn grijnzende mond. Ik had geen idee wie deze mensen waren. Ik had geen idee wat er ging gebeuren. Toen vielen we van de afgrond.

About the author

Britt J. Hermens is geboren in het jaar 2002 en is haar hele leven al bezig met het verzinnen van verhalen en dagdromen. Door een rijke fantasie en een avontuur in Canada heeft Britt dit verhaal tot leven gebracht. Ze geniet van schrijven en hoopt van haar passie haar baan te maken. Nu is het moment aangekomen dat ze haar verhalen eindelijk uitgeeft zodat de wereld ze kan lezen en beleven door haar ogen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Banneling - Verbannen, maar nog niet verloren

Author:

Britt Hermens

Category:

Fantasy

Number of pages:

330

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

16-04-2021

ISBN:

978-94-643-1272-0 / 9789464312720

Price:

€ 23,50

Language

Dutch