Klavers, Edelweiss & Sachertorte - Een roman waarin de liefde voor familie krachtiger blijkt dan ooit

Marieke Douwes-Fransz

Category: Novels

€ 22,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zodra Viola en Jochem elkaar ontmoeten beseffen ze allebei dat er iets bijzonders gebeurd is.
Maar dan wordt Jochem op een heftige manier herinnerd aan een liefde uit het verleden. Dit zet niet alleen hun relatie op scherp maar zorgt ook voor een onthulling die Viola’s leven, zoals zij het kent, ondersteboven gooit. Ook al beseft ze dat familie niet altijd uit bloedverwanten hoeft te bestaan; toch gaat ze op zoek naar haar wortels. Dit brengt haar naar Oostenrijk en Ierland maar vooral dichterbij de mensen die haar dierbaar zijn: haar ouders, haar hilarische zus en natuurlijk Jochem.
En uiteindelijk blijkt Viola niet de enige te zijn wiens ogen geopend worden.

De bergen roepen. In het Iers en in het Duits. Ga je mee?

From the book

1988

Ze schreeuwde wanhopig en klampte zich aan haar vader vast terwijl ze gedwongen was toe te kijken hoe het leven uit haar zus geslagen werd. Door een wraakzuchtig monster vermomd als een knappe, charmante man. Ze wist dat het een verloren strijd was en terwijl de sirenes van de politie en ambulance in de verte naderden hoorde ze tegelijkertijd het huilen van de baby die gewekt was door het afgrijselijke lawaai. En terwijl haar zus voor de laatste keer haar ogen sloot besefte zijzelf dat ze moeder geworden was.

Een kleine duizend kilometer verderop werd een tweeling geboren. Geliefd, gewenst en gekoesterd. Geadoreerd door hun ouders en op handen gedragen door hun broertjes. Een tweeling zo welkom en zo perfect dat dit bedoeld moest worden met volmaakt geluk. Hier was geen plaats voor de dood.

About the author

Marieke Douwes-Fransz (1977) is opgegroeid op het Friese platteland met een Indo vader en een half-Oostenrijkse moeder. Waar de belangstelling van haar oudere zus vooral naar Indonesië uitgaat, stroomt bij Marieke het Oostenrijkse bloed sneller. Al jong ging ze mee op vakantie naar Oostenrijk waar ze elke keer weer het gevoel van thuiskomen ervoer. Wanneer ze niet schrijft of leest werkt ze met veel plezier in een gezellige winkel in de binnenstad van Alkmaar en is ze graag thuis bij haar gezin en hun hondje. Marieke woont samen met haar man en twee dochters in het Noord-Hollandse Heerhugowaard.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Klavers, Edelweiss & Sachertorte - Een roman waarin de liefde voor familie krachtiger blijkt dan ooit

Author:

Marieke Douwes-Fransz

Category:

Novels

Number of pages:

294

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-03-2021

ISBN:

978-94-643-1197-6 / 9789464311976

Price:

€ 22,50

Language

Dutch