Als gaatjes in de Hemelse vloer - In een seconde van verandering

Laja Bierman

Category: Religion

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek is geschreven over het leven van de mens; in ongeloof en geloof, beïnvloedbaar door levensstijlen. Door de ondervinding uit het leven, ontstaat de vraag of het zinvol en aanvaardbaar is God te zoeken. Dit boek laat een levensstijl zien, waarmee ieder mens overtuigd kan raken en het waard is om het geloof vrij te mogen waarnemen. Bestaat er een mogelijkheid voor de mens een relatie aan te gaan zonder daar fysiek bij aanwezig te kunnen zijn? In dit boek zijn geschriften en wonderen uit Heilige Boeken weggelaten.

From the book

De Geestelijke strijd, de wankele gedachten die we hebben en die elkaar tegenspreken, de onzekerheid die daaruit voortvloeit, laat ons de oneindige mogelijkheden zien van het leven. Hoe wij deze mogelijkheden benutten, komt voort uit onze uitdagingen. Willen wij onszelf op de proef stellen? Intensief onderzoek is hierbij nodig, omdat we de onzekerheid willen laten verdwijnen. Deze snelle oplossingen laten de gedachten over geloven niet het voordeel van de twijfel zijn, maar kiezen het geloof en ongeloof in sneltreinvaart. Kiezen we dan in vrijheid of kiezen we, omdat we moeten kiezen? In het leven is dit een normaal gegeven. In het geloof wil de mens de zekerheid doorzetten door ook zo snel mogelijk voet aan de grond te krijgen om vooral niet te mislukken. Geloven is tot nu toe, maar afwachten wat het ons brengt.

About the author

L.J. Bierman is geboren in Nederland en opgegroeid in een klein plaatsje in Drenthe. Ze heeft gaandeweg in haar leven bij mogen leren en heeft gestudeerd in Amsterdam aan de hogeschool. Haar creativiteit geeft haar leven glans omdat ze het opgetekend vindt in hoe het leven haar wordt voorgehouden, een vrijgevochten gevoel, waarbij het geloof de belangrijkste plaats heeft ingenomen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Als gaatjes in de Hemelse vloer - In een seconde van verandering

Author:

Laja Bierman

Category:

Religion

Number of pages:

132

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

30-04-2021

ISBN:

978-94-640-3730-2 / 9789464037302

Price:

€ 18,99

Language

Dutch