De missie van de troonopvolgster

Anouk Fasseur

Category: Youth books
  • (6)

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Prinses Vana van het rijk Kastelle staat een belangrijke opdracht te wachten. Haar rijk is getroffen door een vloek en alleen zij kan deze verbreken. Daarvoor maakt ze een bijzondere reis waarbij ze verschillende goede en kwade wezens ontmoet. Zo maakt ze kennis met magische nimfen, vrolijke trollen en kwaadaardige toverkollen. Vana zal het moeten opnemen tegen een geheimzinnige vijand, want ze is niet de enige die een missie wil volbrengen... Zal het haar lukken om de vloek te verbreken zodat het rijk weer mooi en vredig wordt?


De missie van de troonopvolgster is een sprookje over moed, liefde en vertrouwen.

From the book

Het duurde lang voordat Vana weer dichterbij durfde te komen. Ze keek even voorzichtig om de hoek. Gelukkig! De wachters sliepen. Een van hen had waarschijnlijk in zijn slaap gepraat. Ze hield haar adem in en sloop langs de wachters. Er klonk weer geritsel maar deze keer maakte dat haar niet bang. Langzaam trok ze de deur open en liep naar buiten. De zware poort deed ze met moeite dicht zodat het geen harde knal zou veroorzaken.
Nu durfde de prinses weer adem te halen. Ze stond tegen de deur aangedrukt en keek verwonderd voor zich uit. Hier had ze al die tijd naar uitgekeken. Het leek wel alsof er een wonder was gebeurd, ze was vrij! Ze stond op een enorme rots en keek naar een adembenemend mooi landschap. Ze zag hoge rotsen en bergen in allerlei bijzondere vormen en voor de rest alleen maar woud.

About the author

Anouk Fasseur is geboren in 2004. Van jongs af aan houdt ze van tekenen en schrijven. Zo verzon ze als kind al verhaaltjes en was ze vaak te vinden aan de tekentafel. Het liefst schrijft ze fantasieboeken en maakt ze sprookjesachtige illustraties. Daarnaast houdt ze van de natuur waar ze graag haar tijd in doorbrengt. Met haar boek hoopt ze bij te dragen aan het leesplezier van fantasieverhalen.

Reviews

2021-06-11 18:20:17 | By: Anne | Rating:
Heel mooi boek, prachtig geschreven. En spannend van het begin tot het einde. De tekeningen en de prachtige omschrijvingen vullen mekaar mooi aan. Je kan je de personages en landschappen zo voorstellen. Prachtig debuut. Ben benieuwd naar de volgende avonturen van Vanna!

2021-06-08 10:40:31 | By: | Rating:
Het verhaal heeft mij geboeid van A tot Z. Het bevat alle ingrediënten voor een goed boek; spannende passages wisselen elkaar af met vrolijke, grappige momenten en net als in elk goed sprookje: vele verborgen wijsheden! Het boek leent zich zeker ook voor de wat oudere kinderen en volwassenen. Mijn tienerdochter was in ieder geval erg enthousiast!

2021-06-08 11:40:45 | By: | Rating:
Een leuk boek voor jong en oud. Je wordt er helemaal in meegezogen en het is ook heel spannend! Na ieder hoofdstuk wil je weer weten wat er verder nog gaat gebeuren. Het is ook heel geschikt om voor te lezen op scholen! Ik heb er erg van genoten!

2021-06-08 12:08:33 | By: Mark | Rating:
Een leuk fantasierijk boek met mooie illustraties. Ook voorleesbaar voor de kleinere.

2021-06-08 09:04:55 | By: | Rating:
Een prachtig fantasievol verhaal met schitterende illustraties die tot de verbeelding spreken! De schrijfster neemt je mee in een wereld waarin kernwaardes als zelfvertrouwen, moed en doorzettingsvermogen centraal staan. Een echte aanrader voor al wie met kinderen werkt of te maken heeft!

2021-06-05 18:42:21 | By: Laura | Rating:
Een erg mooi en fantasierijk verhaal die je in één keer wil uitlezen! Mooie illustraties en fijn leesbaar; het is een erg mooi cadeau en zeker een aanrader.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De missie van de troonopvolgster

Author:

Anouk Fasseur

Category:

Youth books

Number of pages:

106

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

28-05-2021

ISBN:

978-94-643-1446-5 / 9789464314465

Price:

€ 17,99

Language

Dutch

Rating:

  • (6)