Cover voorkant

Dood ga je toch - Het verlies van mijn broer

Sherilyn Dekker

Category: Bereavement

€ 23,99

Free shipping

Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ben je wel eens een geliefde verloren? Dan ken je dat onbegrepen en eenzame gevoel dat Sherilyn voelde misschien wel. Haar broer werd op 23-jarige leeftijd plotseling losgerukt uit haar leven. Alles sloeg in één klap om, alsof ze in het leven van een ander stapte, en alles was opeens anders. Terug denken aan het leven vóór haar broer overleed lijkt een wazige droom die ze zich nauwelijks kan herinneren zodra ze haar ogen opent. Het leven na zijn dood had meer weg van een nachtmerrie die haar overal achtervolgde. In dit boek loop je mee in haar rouwproces, waarin ze haar gedachten en gevoelens blootgeeft. Elke rauwe emotie die ze voelde heeft ze met tranen in haar ogen op papier gezet.

From the book

Nadat ik snel en uitgeput in slaap ben gevallen, ga ik zoals altijd een onrustige nacht tegemoet. Mijn slaapkamerdeur heb ik opengehouden, dus als ik om twee uur de overloop inkijk, zie ik dat het licht nog brandt. Mijn moeder heeft het aangelaten voor Jeff, omdat hij naar Jim is. Ik vind het vreemd dat hij nog niet thuis is, want meestal maakt hij het nooit zo laat op een doordeweekse dag, maar omdat ik zo moe ben, sta ik er verder niet bij stil en val ik weer in slaap.  Zolang ik mij kan herinneren, word ik al geplaagd door nachtmerries en slaapproblemen. Dus dat ik bijna elk uur wakker word, verbaast me niks.

Verzeild in een deken van dikke wolken, hoor ik gebonk op de voordeur. Ver weg in mijn dromen hoor ik mijn moeders voetstappen de trap afgaan en haar geïrriteerde stem: 'Ja, ja, Jeff, rustig!' Het zal niet de eerste keer zijn dat hij zijn sleutels vergeet en mijn moeder wakker belt of klopt. Zij haast zich altijd snel naar beneden, zodat mijn vader en ik er niet wakker van worden.

In de veronderstelling dat mijn moeder de deur opendoet voor Jeff, val ik weer in slaap. Ik weet niet hoeveel tijd er is verstreken sinds mijn moeder naar beneden liep om de deur open te doen, maar het voelt alsof ik een paar uur geslapen heb sindsdien. Ik schrik wakker van mijn moeders huilende stem en ik sta direct in paniek naast mijn bed. Terwijl ik naar beneden ren, doe ik mijn badjas aan en ik bots nog net niet tegen twee politieagenten die in onze kleine woonkamer staan. Mijn moeder zit op de bank en ik weet niet of zij al met de politie heeft gesproken of dat zij pas net zit, maar aan haar tranen te zien is zij net zo geschrokken van hun bezoek als ik van haar tranen. Ik kijk in haar ogen die pure angst uitstralen.

About the author

Sherilyn uit zich van kleins af aan al door middel van creatieve bezigheden zoals tekenen, schilderen en schrijven. Het is altijd een van haar dromen geweest om een boek uit te geven, maar haar onzekerheid of het wel goed genoeg zou zijn hield haar tegen. In 2018 begon ze te schrijven aan een verhaal over de dood van haar broer, maar dit verhaal heeft daarna nog een jaar in haar kast gelegen, te pijnlijk om aan te raken. Haar vurige passie voor schrijven is pas echt aangewakkerd in 2020 toen ze voor het eerst het platform 'Wattpad' ontdekte. Ze had het gevoel dat ze vrijuit kon schrijven op dit platform, dus zo gezegd zo gedaan. Dankzij de hartverwarmende reacties op haar verhaal ging haar verlangen om een boek uit te geven weer kriebelen en kon ze het idee niet meer loslaten.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dood ga je toch - Het verlies van mijn broer

Author:

Sherilyn Dekker

Category:

Bereavement

Number of pages:

110

Illustrated:

No

Format/size:

Hardcover 12,5 cm x 20 cm

Release date:

23-04-2021

ISBN:

978-94-643-1289-8 / 9789464312898

Price:

€ 23,99

Language

Dutch