Terreur rond de Algerabrug

Jan van Wijnen

Category: Thrillers

€ 18,75
Paid shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

De jonge Syriër Saïd kijkt machteloos toe hoe zijn tweelingbroer vermoord wordt. Hij vlucht naar Europa en belandt in Nederland. Bij een bezoek aan een moskee herkent hij de imam als de moordernaar van zijn broer. Als undercover weet hij in de kring van vertrouwelingen van de imam door te dringen. Deze imam beraamt een aanslag op een brug en Saïd wordt noodgedwongen meegezogen in dit duivels plan. Uiteindelijk rest hem nog één ding: de ultieme wraak op de imam.

From the book

Ze las verder: In de duinen van Ouddorp werd het ontzielde lichaam aangetroffen van een oudere man, zonder hoofd, dat ongeveer twintig meter verderop op een paal was gespiest. Onze plaatsgenoot de heer De Jager, die zijn hond uitliet, vertelde aan onze correspondent dat hij nooit zoiets verschrikkelijks had gezien, terwijl hij als ambulancemedewerker toch wel het nodige had meegemaakt.

About the author

Jan van Wijnen is geboren in 1947. Na een druk werkzaam leven heeft hij de tijd om zijn fantasieën op te schrijven. Wonend aan de Hollandsche IJssel ziet hij dagelijks de schepen voorbij varen. Denkend aan de kwetsbare functie van de brug heeft het hem geïnspireerd tot het schrijven van dit boek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Terreur rond de Algerabrug

Author:

Jan van Wijnen

Category:

Thrillers

Number of pages:

228

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

30-04-2021

ISBN:

978-94-640-3965-8 / 9789464039658

Price:

€ 18,75

Language

Dutch