Cover voorkant
Love at first sight - Bij het eerste oogcontact was het beslist, hij zou het zijn
Love at first sight - Bij het eerste oogcontact was het beslist, hij zou het zijn

Love at first sight - Bij het eerste oogcontact was het beslist, hij zou het zijn

Elise-Charlotte Kindts

Category: Young Adult
  • (2)

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer de verlegen Elies op de eerste schooldag van het derde jaar op de middelbare school de populaire Xander ziet, is ze meteen verkocht. Gezien de totaal verschillende sociale werelden waarin ze leven, weet Elies dat het onmogelijk is. Desondanks blijft ze toch hoop koesteren. De liefde en vreugde die Elies voelt, maken plaats voor schuldgevoel en verdriet wanneer het leven plots een verwoestende wending neemt.

From the book

Mijn babyblauwe ringmap en mijn pastelgele pennenzak vormden een sterk contrast met de spierwitte tafel. Ik ritste mijn rugzak weer dicht en bukte me om het ding links van me op de grond te zetten. Xander zat aan de andere kant van de klas en toen ik weer overeind kwam, zag ik hem naar me kijken. Ik greep de rand van de tafel vast om te voorkomen dat ik van mijn stoel tuimelde. Mijn mond werd kurkdroog en ik was bang dat ik van mijn stokje zou gaan. Mijn hart ging wild tekeer terwijl we elkaar zwijgend aanstaarden. Pas toen de leerkracht luid mijn naam zei en me wees op mijn gebrek aan aandacht voor de les, rukte ik mijn blik los van het paar hazelnootbruine ogen.
Ik draaide me weer naar voren en sloeg mijn cursus open terwijl ik me mompelend excuseerde tegen de vrouw die ons atoomvergelijkingen probeerde uit te leggen. Ze knikte en ging door met haar les. Terwijl ik naar mijn boek staarde, ging mijn borst razendsnel op en neer en ik twijfelde er niet aan dat mijn hoofd vuurrood zag.
Wat ik toen niet wist, was dat er vanaf die dag te pas en te onpas oogcontact tussen mij en Xander zou zijn. Ik had nooit kunnen weten wat voor een effect hij op me zou hebben. Mijn hart leek te ontploffen als ik zijn ogen op mij gericht zag. Het viel niet te beschrijven en het was totaal niks voor mij. Maar toch gingen de haartjes op mijn armen rechtop staan bij elk beetje oogcontact, bij het zien van zijn lach en bij simpelweg de gedachte aan hem.

About the author

Elise-Charlotte (2003) komt uit Antwerpen en woont samen met haar mama en haar broer. Al van kleins af aan was haar grote droom om op een dag een boek uit te brengen. Sinds haar elfde is ze na school steevast met haar beste vriendin in de bibliotheek te vinden. Ze verslond thrillers aan de lopende band en wilde er zelf ook een schrijven, maar toen ze voor het eerst verliefd werd, veranderden haar plannen. Wat begon als een uitlaatklep voor haar overweldigende gevoelens is uitgebloeid tot een prachtige YA-roman.

Reviews

2021-06-24 20:23:32 | By: A.N | Rating:
Ik ben vandaag het boek beginnen lezen en het maakte me meteen warm.
Goed boek.

2021-05-19 15:55:01 | By: Arrezina | Rating:
Een pracht van een boek!! Je kan het niet wegleggen, zo verslavend is het verhaal. Ik heb het al meerdere keren gelezen en elke keer opnieuw word ik er weer helemaal verliefd op. Het is een prachtig liefdesverhaal dat je zeker gelezen moet hebben!! Het staat stipt op nummer 1 van mijn favoriete boeken!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Love at first sight - Bij het eerste oogcontact was het beslist, hij zou het zijn

Author:

Elise-Charlotte Kindts

Category:

Young Adult

Number of pages:

164

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-05-2021

ISBN:

978-94-643-1391-8 / 9789464313918

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)