Het is (zo)ver - Een voettocht van Houten naar Santiago de Compostella

Benno Schotanus

Category: Travel

€ 22,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

En dan is er tijd. Tijd om te doen wat je graag nog eens wilt. Gewoon op pad in je eentje ergens naar toe lopen. Maar kan je dat, durf je dat, wil je dat echt? Natuurlijk kan je, durf je en wil je dat! Een voettocht van Houten naar Santiago de Compostella. Ruim 2600 kilometer in 93 dagen met ontmoetingen, verwondering, bewondering, twijfel, geluk, verdriet, natuur en ..... Loop je mee?

From the book

In Port Sainty Foy steek ik via de brug eerst de Dordogne over. Twee jongedames vragen mij of ik van hen, op de brug, een foto wil maken met op de achtergrond de Dordogne. Zij zijn net gestart en nu op weg naar Santiago. “Et vous?” Vragen zij aan mij. Als ik vertel dat ik in Nederland ben gestart, vierenvijftig dagen onderweg ben en er ruim vijftienhonderd kilometer heb op zitten kijken ze mij vol ongeloof aan. ‘’Incroyable!‘’ Ja, dat vind ik eigenlijk ook wel een beetje.

About the author

Benno Schotanus groeide op op een boerderij in de Noordoostpolder. De 'rust en ruimte' om hem heen op dat vlakke land herinnert hij zich nog goed. Nu woont hij al jaren in de Randstad. Hoe zou het zijn om die 'rust en ruimte' nog eens te ervaren? Na afscheid te hebben genomen van het werkzame leven ging hij op pad. Op weg naar Santiago de Compostella. Met een 'open mind' op zoek naar rust, ruimte en spontane ontmoetingen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het is (zo)ver - Een voettocht van Houten naar Santiago de Compostella

Author:

Benno Schotanus

Category:

Travel

Number of pages:

252

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-06-2021

ISBN:

978-94-643-1490-8 / 9789464314908

Price:

€ 22,99

Language

Dutch