Hulp uit het verleden - Als ruzie thuis de baas is

Irma Brouwer

Category: Children books

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hannah heeft het thuis niet makkelijk. Elke avond hoort ze haar ouders ruziën. Ze doet haar uiterste best om een perfecte dochter te zijn, in de hoop dat het geruzie stopt. Op school zorgen haar beste vriendin Lauren en haar klasgenoten voor afleiding, maar met hen kan ze haar geheim niet delen. Hoe lief ze ook zijn, ze zouden haar situatie niet begrijpen. Gelukkig heeft ze Robbie, haar knuffelkonijn, met wie ze alles kan bespreken. Als Robbie van de een op de andere dag spoorloos is en Lauren haar plotseling de rug toekeert, is Hannah ten einde raad. Wie heeft ze nu nog over?

From the book

Dan gaat mama’s ringtone.
‘Dat zal papa zijn om te vertellen dat hij later is. Alsof we dat niet gemerkt hebben.’ Geïrriteerd staat mama op.
‘Schep jij het eten even op Han?’
Mama loopt de kamer uit en doet de deur achter zich dicht.
Zachtjes tilt Hannah de deksels van pannen, zodat ze goed kan horen wat haar moeder allemaal zegt. Ze hoopt stilletjes dat mama niet boos wordt op papa.
Haar hoop is al snel verdwenen, want vanachter de deur klinkt een gedempt gefoeter.
‘Ik ben er zo klaar mee Bart! Het gaat nu al weken zo, je hebt verdorie een gezin! Neem toch eens je verantwoordelijkheid!’ Even blijft het stil, maar dan klinkt haar moeders stem nog bozer.
‘Ach weetje blijf daar alsjeblieft!’
Daarna hoort ze niks meer.

About the author

Irma Brouwer woont in Tzum en werkt daar als leerkracht op de basisschool. Haar dagelijkse contact met de kinderen en alles wat ze meemaakt op school, inspireerde haar om het verhaal over Hannah te schrijven. Naast dat ze haar lezers een mooi verhaal wil vertellen, wil ze hen ook iets leren. Kinderen kunnen zich op jonge leeftijd al zorgen maken over grote dingen. Over onderwerpen waar ze zich nog helemaal niet druk om zouden moeten maken. Deze zorgen gaan gepaard met allerlei emoties. De boodschap die ze kinderen wil meegeven, is dat hun gevoelens ertoe doen. Dat alle kinderen een luisterend oor verdienen en dat ze hun zorgen en gedachten mogen delen met volwassenen. Door de ogen van Hannah wil Irma haar jonge lezers laten zien hoe ze met hun emoties kunnen omgaan als ze een moeilijke tijd doormaken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Hulp uit het verleden - Als ruzie thuis de baas is

Author:

Irma Brouwer

Category:

Children books

Number of pages:

184

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-05-2021

ISBN:

978-94-643-1393-2 / 9789464313932

Price:

€ 20,99

Language

Dutch