Weet wie je vijand is

Henk Concincion

Category: Spirituality

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Doordat ik door een ongeluk en dwarslaesie heb opgelopen, lig ik veel in bed. God draait dit om ten goede. De periode die ik in bed doorbreng kan ik nu gebruiken om het Woord van God grondig te onderzoeken. Gedurende mijn bekering, die in 1987 plaats heeft gevonden, heb ik ontdekt dat er verschillende meningen en interpretaties zijn van de Bijbelse teksten. Zo ook het verhaal van Lucifer die als engel geschapen is. Dit is mijn interpretatie.

From the book

Er zijn zoveel Bijbelse principes dat wij, als christenen, deze anders moeten gaan bekijken. Een van de Bijbelse principes is dat wij als gelovigen, onze vijand moeten leren kennen. Normaal gesproken vinden wij een persoon die slecht tegen ons doet of constant tegen ons is, onze vijand. Maar waar wij vaak niet stil bij staan, is dat er een veel grotere vijand is achter de persoon waarvan wij denken dat die onze vijand is. Onze strijd moet niet tegen deze persoon zijn, maar tegen deze grote vijand.


Wij kunnen deze grote geestelijke vijand niet waarnemen. Omdat hij geestelijk is, is hij zeer gevaarlijk voor ons, omdat hij ons wel kan zien. Hij is geestelijk en wij zijn natuurlijk. (En wij kunnen alleen met geestelijke ogen het geestelijke aanschouwen.)


Nadat wij Jezus Christus aangenomen hebben, en gevuld zijn met de Heilige Geest, worden wij getransformeerd van de natuurlijke naar het geestelijke, zodat wij de geestelijke wereld kunnen begrijpen om tegen deze grote vijand te strijden. Door de verandering van het natuur-lijke naar het geestelijke gaan wij begrijpen hoe wij als geestelijke schepsels moeten leven en ons, al naar gelang, gedragen. Wij moeten leren hoe wij onze Schepper moeten benaderen zodat wij van de geestelijke voordelen in ons leven kunnen genieten.

About the author

Henk begon met het spelen van de basgitaar en was bovendien de muzikale directeur. Zijn talent om te componeren is ondertussen een gave van God geworden. Ze reisden naar verschillende landen om het evangelie Gods te verspreiden. Deze reizen bracht hen naar landen zoals Nederland, Puerto Rico, Venezuela, Miami, Barbados, Kenia, Aruba en Bonaire. Ook had Henk het voorrecht om verschillende albums te produceren. Om precies te zijn 15 albums. De meeste van de composities op deze albums, heeft Henk als inspiratie van God ontvangen. Daarnaast heeft Henk 4 albums geproduceerd voor kinderen en jongeren. Totaal gaat het om 101 composities die zijn opgenomen. In 2009 heeft Henk samen met zijn gezin, het kerkgemeenschap verlaten en is hij met een eigen kerkgemeenschap begonnen. Onder de naam “Sing Free Ministries” was Henk de voorganger tot het jaar 2012. Door een ongeluk op het werk is Henk invalide geworden. In december 2012 is Henk samen met zijn gezin naar Nederland verhuisd voor een tweede medische opinie. Hier in Nederland heeft Henk ontdekt dat hij ook een schrijver is en scheef hij zijn eerste boek “Weet wie je vijand is”

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Weet wie je vijand is

Author:

Henk Concincion

Category:

Spirituality

Number of pages:

54

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

21-05-2021

ISBN:

978-94-643-1440-3 / 9789464314403

Price:

€ 15,99

Language

Dutch