JARO - <BRON>

Ingmar Helmich-de Callafon

Category: Fantasy
  • (2)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jaro weet heel goed wie hij is en staat met beide benen stevig op de grond. Zijn leven neemt echter een drastische wending als hij opeens overvallen wordt door bizarre dromen waarin hij wordt gekweld door een mysterieuze man. Hij zoekt hulp bij zijn beste vriend maar die blijkt opeens een duister geheim met zich mee te dragen. Wanneer de scheidslijn tussen droom en werkelijkheid vervaagt, wordt Jaro geconfronteerd met zichzelf en met zijn onontkoombare lot.

From the book

Niets, er was eerst helemaal niets en kort daarop een fel wit licht en even was alles wit. Een stipje met kleur begon te ontstaan in het midden van al het wit en werd groter naar alle hoeken en alle richtingen. Een ongelooflijk onvoorstelbaar grote en snelle expansie vond plaats. Alles groeide en dijde uit, van zandkorrel naar woestijn, naar continent, naar planeet, naar ruimte met meerdere planeten, naar sterrenstelsel, naar ruimte met meerdere sterrenstelsels. Alles zo snel dat het nauwelijks waarneembaar was en voor Jaro doorhad wat er gebeurde voelde hij hoe hij door een soort rand, veld of vel heen ging als een kuiken uit een ei en hij zat weer in zijn lichaam op een rots op aarde. Hij voelde de sensatie, alsof hij net door de rand van het universum via zijn navel weer uit zijn lichaam was gegaan en terug zijn hoofd in waar zijn bewustzijn zich nu bevond. Verbaasd keek hij naar zijn lichaam en naar zijn navel waar hij net uit was gekomen. Hij staarde naar zijn navel en voelde hoe hij weer terug ging in gedachten via zijn navel naar de ruimte die daaronder zat. Naar de planeten, naar de zandkorrel, naar de stip en weer het niets. Toen hij daar was opende hij zijn ogen en hij zag dat hij nu in een huis aan een tafel zat. Het was een oud huis, hij schatte zo rond de middeleeuwen gezien de lemen muren en de inrichting. Gewoon aan tafel, gewoon normaal, gewoon in zijn lichaam. Maar hij voelde zich niet gewoon. Zijn lichaam voelde heel anders aan of was het eigenlijk haar lichaam?

About the author

Ingmar Helmich (1978) is geboren in Rotterdam en woont nu in Terneuzen. Hij heeft altijd een voorliefde gehad voor fantasy verhalen omdat je in die verhalen, in gedachte, naar een andere realiteit kunt reizen en veilig avonturen kunt beleven. Op zijn negentiende bij de examenuitreiking van de middelbare school adviseert zijn lerares Nederlands hem dat hij iets met schrijven moet gaan doen. Vierentwintig jaar later neemt hij haar advies eindelijk serieus en maakt hij zijn eerste boek af. Hij wil met zijn verhalen mensen aan het denken zetten maar vooral ook meenemen op een fantastische reis naar een alternatieve realiteit waarin alles mogelijk is.

Reviews

2021-08-22 13:04:35 | By: L. Visser | Rating:
Wat een fantasie, heel goed geschreven en leuk dat het in Rotterdam gebeurt.

2021-08-16 18:14:47 | By: G. Hemelaar | Rating:
Van begin tot eind spannend, de schrijver neemt je mee in een “herkenbare” fantasy wereld. Ik heb het boek in een keer uitgelezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

JARO - <BRON>

Author:

Ingmar Helmich-de Callafon

Category:

Fantasy

Number of pages:

192

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

30-07-2021

ISBN:

978-94-643-1631-5 / 9789464316315

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)