Leudieland - Een lees-, luister-, kleur- en puzzelboek

Geert Van Oorschot

Category: Children books

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Leudieland is een fantasie-land waarin dieren wonen met erg menselijke trekjes. De verhaaltjes zijn bedoeld voor kinderen van 5 tot 10 jaar, maar de oudere kinderen kunnen ze ook zelf lezen. Ieder verhaaltje bevat een boodschap ( natuur, jaloezie, vriendschap, enz.) In ieder verhaaltje staat een stippellijn met de tekst: “ Hoe nu verder....?”. Hier kan de voorlezer even stoppen en aan de luisteraars vragen hoe ze denken dat het afloopt. Ook dat stimuleert de fantasie. Verder is bij ieder verhaaltje een tekening bijgevoegd om te kleuren, of een puzzeltje of andere denk- en doedingetjes. Veel lees,- luister,- kleur,- denk,- doe en fantasieplezier ! Geert van Oorschot

From the book

In een grote stoet, met Victor voorop, kwamen daar een heleboel geiten en bokken en lammetjes aan. Het bijzondere was dat ze allemaal zwart waren en ze mekkerden zo’n rare taal dat niemand ze kon verstaan. ze liepen recht naar de nieuwe hokken. De lammetjes begonnen meteen in de klimrekken te spelen en iedereen zag dat ze daarin wel heel behendig waren. De bokken droegen allemaal grote koffers op hun rug waar hun spullen in zaten en de geiten gingen als eersten de nieuwe hokken binnen en begonnen blij te mekkeren. Toen nam Victor het woord en zei dat dit de nieuwe bewoners van Geitenheul waren. Ze kwamen uit een land waar heel veel ruzie werd gemaakt en er was zelfs oorlog. Toen had een van hun gezegd dat hij in Leudieland wel iemand kende die zou helpen en dat was Victor. Die had daar vroeger gewerkt als geitendokter en sommigen kenden hem nog.Victor had meteen gezegd dat ze, wat hem betreft, in het dorp mochten komen wonen maar dan moest er wel het een en ander geregeld worden. Om niet teveel tijd te verliezen had hij alles op eigen houtje geregeld. Hij wist als geen ander dat het soms heel lang kan duren als veel bokken en geiten over iets moeten beslissen.

About the author

Geert van Oorschot (1942) vertelde zijn kinderen toen ze klein waren altijd een verhaaltje voor het slapen gaan. Later deed hij hetzelfde voor zijn kleinkinderen. Op latere leeftijd heeft hij die verhaaltjes uit zijn geheugen opgediept. Ze zijn wat geactualiseerd en er zijn wat tekeningen en puzzeltjes aan toegevoegd. Het resultaat is dit boekje dat garant staat voor vele leuke en fantasievolle uren. Met dank aan zijn familie en vrienden die hem hebben gestimuleerd om door te gaan.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Leudieland - Een lees-, luister-, kleur- en puzzelboek

Author:

Geert Van Oorschot

Category:

Children books

Number of pages:

154

Illustrated:

Yes

Format/size:

Wire-O 23 x 16 cm

Release date:

10-09-2021

ISBN:

978-94-643-1759-6 / 9789464317596

Price:

€ 20,50

Language

Dutch