Tom ontdekt het yogabos

Tanja Gysbrechts

Category: Children books

€ 14,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Tom en zijn hondje Snuffel gaan elke zondag op avontuur. Vandaag maken ze kennis met verschillende dieren in het bos. Zij nodigen jou dan ook uit om samen met hen op yoga avontuur te gaan. Tom ontdekt het yogabos is een interactief boek voor jonge en minder jonge kinderen die kennis willen maken met yoga. Alleen, samen met hun (groot)ouders, vriendjes, juf... Door zelf te ervaren wat yoga is leer je wat het voor jou kan betekenen. Zelfs al op jonge leeftijd. Kortom, een boek dat niet in je boekenkast mag ontbreken.

From the book

Het is tijd om verder te gaan. Stilletjes, zonder iets te zeggen, zodat ze goed kunnen opletten, wandelen ze samen over een smal paadje. Plots stopt papa. Hij wijst voor zich...

In de verte ziet Tom een hert. Wanneer hij wil roepen, ziet hij dat papa zijn vinger voor z’n mond houdt.
Met z’n drieën staan ze stilletjes te kijken naar het hert. Ook Snuffel is heel stil.

Het hert is op z’n hoede, maar begint dan toch wat te grazen. Na een tijdje wandelt het wat verder en knabbelt dan weer wat aan het malse gras.

About the author

Tanja Gysbrechts (1972) is een echte natuurliefhebster. Al wandelend door de bossen geniet ze van de rust en stilte. Buiten haar liefde voor de natuur is er ook haar passie voor schrijven. Al sinds kindsbeen af vloeiden er heel wat letters uit haar pen in de vorm van gedichten en brieven. Deze gedichten deelt ze als yogadocente regelmatig met haar yogi’s. Al even stond het schrijven van een boek op haar ooit-eens-doen-lijstje. En zo ontstond haar eerste boek waar ze al haar passies in samen brengt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tom ontdekt het yogabos

Author:

Tanja Gysbrechts

Category:

Children books

Number of pages:

48

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

18-06-2021

ISBN:

978-94-643-1499-1 / 9789464314991

Price:

€ 14,99

Language

Dutch