Tom ontdekt het yogabos

Tanja Gysbrechts

Category: Children books
  • (4)

€ 14,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Tom en zijn hondje Snuffel gaan elke zondag op avontuur. Vandaag maken ze kennis met verschillende dieren in het bos. Zij nodigen jou dan ook uit om samen met hen op yoga avontuur te gaan. Tom ontdekt het yogabos is een interactief boek voor jonge en minder jonge kinderen die kennis willen maken met yoga. Alleen, samen met hun (groot)ouders, vriendjes, juf... Door zelf te ervaren wat yoga is leer je wat het voor jou kan betekenen. Zelfs al op jonge leeftijd. Kortom, een boek dat niet in je boekenkast mag ontbreken.

From the book

Het is tijd om verder te gaan. Stilletjes, zonder iets te zeggen, zodat ze goed kunnen opletten, wandelen ze samen over een smal paadje. Plots stopt papa. Hij wijst voor zich...

In de verte ziet Tom een hert. Wanneer hij wil roepen, ziet hij dat papa zijn vinger voor z’n mond houdt.
Met z’n drieën staan ze stilletjes te kijken naar het hert. Ook Snuffel is heel stil.

Het hert is op z’n hoede, maar begint dan toch wat te grazen. Na een tijdje wandelt het wat verder en knabbelt dan weer wat aan het malse gras.

About the author

Tanja Gysbrechts (1972) is een echte natuurliefhebster. Al wandelend door de bossen geniet ze van de rust en stilte. Buiten haar liefde voor de natuur is er ook haar passie voor schrijven. Al sinds kindsbeen af vloeiden er heel wat letters uit haar pen in de vorm van gedichten en brieven. Deze gedichten deelt ze als yogadocente regelmatig met haar yogi’s. Al even stond het schrijven van een boek op haar ooit-eens-doen-lijstje. En zo ontstond haar eerste boek waar ze al haar passies in samen brengt.

Reviews

2021-08-03 17:13:30 | By: Sabine Ickx | Rating:
Zo'n mooi boek met zeer mooie, leuke tekeningen die duidelijk zijn voor de kids. Het leest makkelijk voor en is goed begrijpbaar. Een boek voor fijne momenten voor iedereen binnen je gezin, je klas,... Super tof!

2021-07-27 18:38:43 | By: Cindy Daems | Rating:
Als coach met een snoezel & massageruimte voor baby's en peuters en nanny in een gezin met een lagere schoolkind, kleuter en baby ben ik dolblij met dit boek ! Ik ben zelf grote yoga fan, geef baby yoga en vind dit interactieve boek een aanrader om op een speelse manier je kind mee de houdingen te laten ervaren. De kinderen in mijn oppasgezin dagen elkaar uit, zoeken zelf naar variaties en vragen meer uitleg over yoga. Dus doel bereikt !

2021-07-26 15:17:26 | By: Liesbeth Van den Eynde | Rating:
Bijzonder blij met dit boek, ik en mijn zoontjes gaan er nog veel plezier aan beleven

2021-07-26 16:44:25 | By: Schoenmakers cindy | Rating:
Super mooi en tof boek, leuke tekeningen, mijn zoontje is er helemaal weg van: lezen en yoga oefeningen zijn kei leuk, zei hij. Echt een aanrader.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tom ontdekt het yogabos

Author:

Tanja Gysbrechts

Category:

Children books

Number of pages:

48

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

18-06-2021

ISBN:

978-94-643-1499-1 / 9789464314991

Price:

€ 14,99

Language

Dutch

Rating:

  • (4)