Liefdesgangen - Soft-erotische thriller

Connie Sonder

Category: Thrillers
  • (4)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na haar korte verblijf in de politiecel en de arrestatie van Hugo van Kassel verdwijnt Yessica Vreewijk naar een paradijselijk oord. Na jaren slaat daar de verveling echter toe en keert zij als Sylvia van der Hoeven terug naar haar man in Laren. Blij met haar terugkomst ontvangt Gerard haar met open armen. Hun huwelijk was niet altijd even vlekkeloos en vele affaires hadden het leven van Sylvia spannender gemaakt. De onfatsoenlijke wijze waarop de verschillende heren ooit het contact met haar hadden verbroken zorgden voor kortsluiting in haar hoofd. Ze worstelt hierover met haar gevoelens en besluit dan samen met haar man dit op haar eigen gestoorde manier op te lossen.

From the book

Te veel mensen draaien er omheen, hoorde ze de zanger van de Dijk zingen.
Sylvia had net een mailtje terug ontvangen van Martijn, waarin hij haar meedeelde dat hij haar al verschillende malen kenbaar had gemaakt dat hij absoluut geen contact wilde.
Het berichtje maakte haar boos. Wat dacht die hork wel. Had hij ooit ook met haar gevoelens rekening gehouden?
Huub, de zanger van de Dijk, had gelijk en ze zou hem eens vertellen wat ze op haar hart had.
Ze nam plaats achter de computer, startte de mail op en begon te typen:

Aan: Martijnvangalen@gmail.com
Onderwerp: contact

Beste Martijn,

Dus jij wil absoluut geen contact meer met mij?
Begrijpelijk! Bang zeker dat je nieuwe liefje je goed bewaarde geheim ontdekt, natuurlijk. Maar het feit dat jij een nieuwe relatie begonnen bent met een leugen, moet niet mijn probleem gaan worden. Jij zal daar de rest van je leven door achtervolgd worden en zal je dus de consequenties hiervan moeten dragen.
Je kunt kiezen of delen. Ik geef je de volgende opties. Contact met mij of ik breng haar op de hoogte van wat er tussen ons speelde op het moment dat je haar eeuwige trouw beloofde.
Wanneer en of ik haar iets vertel, staat nog niet vast, maar kan op elk gewenst moment door mij uitgevoerd worden.
Misschien is het dus toch verstandig normaal met mij te communiceren, schatje. En begrijp me goed , hoef geen dagelijks, wekelijk of maandelijks contact, zoals ooit. Maar ik wens ook niet als oud vuil aan de kant gezet te worden en wil graag met respect door jou behandeld worden.

Groet, Sylvia

Ze drukte op verzenden en voelde een bepaalde trots. Wat dacht die zelfingenomen zak wel niet. Dat hij zo met haar om kon gaan? Daar kwam hij dan nog wel achter.

About the author

Connie Sonder is in 1966 geboren in Breda. Zij woonde en werkte daar het grootste gedeelte van haar leven met veel plezier. In 2017 wilde zij de feeling met de horeca weer terug krijgen. Na het behalen van haar diploma hotelmanagement vond ze daar al snel werk. Door de pandemie kreeg zij echter meer vrije tijd en daardoor de mogelijkheid om in 2020 haar eerste boek Waterval af te schrijven. In augustus 2020 inspireerde haar een gesprek met een vriendin om aan een tweede boek te beginnen. In Nieuwendijk bood de tweede lockdown haar opnieuw tijd om het boek Liefdesgangen te creëren.

Reviews

2021-07-12 20:04:00 | By: Antoon | Rating:
Een heel mooi boek leest lekker weg sluit mooi op waterval en heeft weer een open eind was weer top connie op naar het volgende groetjes antoon

2021-07-10 09:17:17 | By: Antoon | Rating:
Dag connie wat een spannend boek weer je blijft lezen had het zo uit met weer een mooi open eind dankjewel groetjes antoon

2021-07-09 10:58:38 | By: Leo | Rating:
Goed geschreven en leest -net als het eerste boek- paginavretend weg. Een boeiend en spannend verhaal met een onverwachte wending die te denken geeft!

2021-06-29 16:11:04 | By: Anka | Rating:
Prettig boek om te lezen, leest vlot weg. Goed verhaal met een open einde dus ik hoop op een vervolg!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Liefdesgangen - Soft-erotische thriller

Author:

Connie Sonder

Category:

Thrillers

Number of pages:

182

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

18-06-2021

ISBN:

978-94-643-1519-6 / 9789464315196

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (4)