Het Mysterie van de Draak

Bob Legius

Category: Novels

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Romeo is, na drie jaar weduwnaar, toe aan een arm om zich heen, een maatje en liefdespartner. Hij ontmoet twee vrouwen. De een is lief en aanhankelijk en de ander is passioneel. Hij komt in tweestrijd. Kiest hij voor de lieve, aanhankelijke, blonde vrouw of de passionele, zwartharige schoonheid? Zijn zoektocht en de worsteling die hij voelt in de keuze tussen deze twee bijzondere vrouwen komen uitgebreid terug in deze roman

From the book

Na tien minuten zijn ze bij de markt. Allerlei kraampjes met kleren, groenten, fruit, vleeswaren en natuurlijk vis. In vele soorten.
Romeo kijkt regelmatig naar haar. Zij heeft een lichtblauwe jurk aan met korte mouwen. Haar lange zwarte haren hangen los. Haar mooie ogen schitteren en zij geniet van het uitstapje, dat kun je zien. Hij koopt voor haar een armband bij een kraampje. Zij geeft hem een kus en bedankt hem. Bij een koffietentje drinken zij koffie.
“Zullen wij vanmiddag gaan zwemmen in zee?” vraagt Romeo.
“Goed idee”, antwoordt Angelique. Ze rijden terug naar de B&B en kleden zich om voor het strand. Ze lopen samen naar het pontje dat hen naar het strand brengt. Het doet er tien minuten over en een man, gegroefd gezicht van jarenlange zeelucht en zon, vraagt een euro voor de overtocht. Aan de reling kijken zij samen naar de vogels, op zoek naar voedsel. In de verte zien zij dorpsbewoners op de knieën in een kokkelveld, kokkels verzamelen.
“Veel dorpsbewoners verdienen hier hun geld mee. Er is veel werkloosheid in Portugal. Vissen en opkomend toerisme is hun bron van inkomsten”, vertelt Angelique.
Na tien minuten arriveert het pontje bij de aanlegsteiger. Ze stappen op de steiger en zien een immens wit strand met allerlei kleine eettentjes met stoelen en tafeltjes waar je wat kunt drinken en eten. Ook kan er een strandstoel worden gehuurd. Ze besluiten er twee te huren.
“Zullen we gaan zwemmen?” vraagt Angelique en ze kleedt zich uit. Haar badpak, nauwsluitend, rood van kleur, laat niets te raden over. Haar vormen zijn overduidelijk te zien. Haar haren vallen over haar rug tot aan haar billen. Romeo moet zijn best doen om niet te staren. Wat een schoonheid, wat een lichaam, en hij kleedt zich snel uit. Samen rennen zij naar de zee en duiken in het water.
Romeo duikt onder water, pakt haar bij het middel en trekt haar onder water. Zij stoeien en Angelique schaterlacht. Ze hebben plezier. Samen zwemmen ze een stuk en watertrappelend kust hij haar.

About the author

Bob Legius woont in Tilburg in een stadshuisje. Na zijn scheiding is hij hier gaan wonen. Zijn vrienden en vriendinnen merkten op dat hij zo goed kon schrijven. Zij hebben hem gestimuleerd romans te gaan schrijven. Zo heeft hij zijn debuutroman Liefdeslessen geschreven en nu, volgens ingewijden, een heerlijke roman Het Mysterie van de Draak. Je ziet in Het Mysterie van de Draak zijn groei als schrijver. Aangename romantiek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Mysterie van de Draak

Author:

Bob Legius

Category:

Novels

Number of pages:

100

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

27-08-2021

ISBN:

978-94-643-1730-5 / 9789464317305

Price:

€ 16,99

Language

Dutch