Cover voorkant
Zoutwaterliefde
Zoutwaterliefde

Zoutwaterliefde

Edna de Bree

Category: Young Adult

€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na een vertrouwensbreuk met haar vader wordt de zeventienjarige Anne verliefd op een veel oudere, getrouwde man. Hij sleept haar mee in een geheime relatie die gaandeweg benauwend wordt voor Anne. Als de relatie een dwingend karakter krijgt, probeert ze zich te bevrijden. Haar vriendin, aan wie ze haar geheim uiteindelijk toevertrouwt, schiet te hulp. Er volgt een verrassende ontknoping.

From the book

Natuurlijk kan ik niet in slaap komen. Ik weet niet hoe lang ik al wakker lig, maar het lijkt urenlang. Ik let op de geluiden op straat en luister of ik hun auto hoor aankomen. Ik lig een beetje te soezen, maar ben meteen klaarwakker als ik hen hoor thuiskomen. Ik hoor tante Eveline de trap oplopen en verwacht min of meer dat ze even naar Jamy gaat kijken om hem nog even onder te stoppen. Ik slaap bij Jamy op de kamer en neem me voor net te doen alsof ik slaap. Maar ze gaat regelrecht naar hun eigen slaapkamer. Oom Hugo blijft nog een tijdje beneden. Misschien wil hij nog even de krant lezen of tv kijken. Een half uurtje later hoor ik zijn voetstappen op de trap en dan gebeurt het onvoorstelbare...

About the author

Edna de Bree (1946) is gepensioneerd psychotherapeute. Na haar pensioen zocht zij naar andere manieren om haar leven betekenis te geven. Het schrijven van dit boekje is de uitkomst van deze zoektocht. De schrijfster is getrouwd. Zij heeft twee zoons en twee kleinzoons.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zoutwaterliefde

Author:

Edna de Bree

Category:

Young Adult

Number of pages:

82

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

06-08-2021

ISBN:

978-94-643-1664-3 / 9789464316643

Price:

€ 17,99

Language

Dutch