Never nooit meer wil ik samenleven met een verslaafde

Samantha van der Sanden

Category: Novels

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Met het Coronavirus op de achtergrond, die nu ook bezit neemt over Nederland, ziet Sylvia hoe Jay weer steeds verder afglijdt in de afgrond van zijn verslaving. Sylvia is een sterke vrouw, maar gaat zij dit wéér overwinnen? Ook bij Sylvia sluipt langzaam de depressie weer binnen. Hoe gaat zij dit aanpakken? Blijft ze vechten voor datgene waar zij zoveel van houdt of beslist ze om dit keer toch haar eigen weg te gaan?

From the book

De tijd dat het goed ging met Jay was helaas van korte duur. Het was maart 2020, een groot griepvirus genaamd corona gaat door heel de wereld en nu ook door Nederland. Hierdoor is er nu veel geannuleerd, waaronder de meetings. Jay zegt altijd: ‘De meetings zijn het beste medicijn, want daar komen alle verslaafden bij elkaar, om elkaar te helpen en te steunen. De meetings worden nu online gegeven, maar dat is zo anders...’ Ook de sportscholen zijn gesloten, dus heeft hij weer alle tijd waarin hij zich verveelt. Na de paar weken dat hij clean was, neemt de verslaving tóch weer de overhand...

About the author

Samantha Van Der Sanden (1994) woont al haar hele leven lang in Oosterhout (Noord-Brabant). Samen met haar twee hondjes heeft zij een eigen huisje. Al sinds zij als jong meisje kan lezen, maakt ze daar ook gretig gebruik van. Het liefst verslijt ze een aantal boeken per week. In 2020 kwam haar eerste boek uit : Het is zo stil in mij. In 2021 volgde al snel haar tweede boek op de markt: Buitenlandse liefde. Dit boek is een tweede vervolg op Het is zo stil in mij. Hierin wil zij haar lezers verder meenemen in het leven van Sylvia en Jay.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Never nooit meer wil ik samenleven met een verslaafde

Author:

Samantha van der Sanden

Category:

Novels

Number of pages:

78

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

17-09-2021

ISBN:

978-94-643-1769-5 / 9789464317695

Price:

€ 16,99

Language

Dutch