Het verhaal van Mos - op zoek naar een nieuwe woonomgeving

Levien Verschage

Category: Fantasy

€ 22,99
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het slimme, moedige en ietwat verlegen bosmeisje Mos gaat samen met de vrolijke vrienden Rave en Oker op zoek naar een nieuwe plek waar ze kunnen leven. De lezer wordt meegenomen op het spannende avontuur dat zij gaan maken, waarbij geleidelijk aan steeds meer details over de karakters van de personages en de betoverende en wrede wereld waarin ze leven, duidelijk worden. Het drietal wordt geconfronteerd met veel problemen die ook in onze wereld spelen.

From the book

Langzaam zinkt de stad dieper en dieper. Het kost veel kostbare lucht, maar niets wordt onnodig verspild. Het is zaak om zo min mogelijk deining te veroorzaken, want dat zou het alleen nog maar moeilijker maken om zonder kleerscheuren door de pas te komen. Met stalen zenuwen manoeuvreert de kapitein de stad door de smalle doorgang als een draad die door het oog van de naald schuift. Rave en Oker kijken gespannen toe. Mos durft niet te kijken en slaat haar handen voor haar ogen. Anderen kijken nerveus naar de grond. Dan gloort er langzaam een straaltje hoop. De doorgang wordt wijder en kort daarna glijdt de stad een lieflijke, wonderlijke wereld binnen. Al dat licht zorgt ervoor dat ze hun ogen toe moeten knijpen. Uitzinnig van vreugde dansen ze in het rond.

About the author

Levien Verschage is geboren op 2 oktober 1953 te Sleeuwijk en is een gepensioneerd docent handvaardigheid en tekenen. Vanwege zijn grote belangstelling voor cultuur, religie en milieu bezocht hij vele malen landen als India, Sri Lanka, Mexico en Marokko. Zijn betrokkenheid bij deze culturen resulteerde in het schrijven van 'Het verhaal van Mos'. Ook de illustraties zijn van zijn hand.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het verhaal van Mos - op zoek naar een nieuwe woonomgeving

Author:

Levien Verschage

Category:

Fantasy

Number of pages:

94

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A4

Release date:

24-09-2021

ISBN:

978-94-643-1829-6 / 9789464318296

Price:

€ 22,99

Language

Dutch