Badminton Het Boek - (Deel 1: voetenwerk enkelspel)

Ron Daniëls

Categorie: Sport en Spel

€ 35,00
Gratis verzending
Levertijd vijf tot tien werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

LET OP: Pre-order en ontvang je boek als eerst! De levering start begin december!


Badminton Het Boek (Deel 1: voetenwerk enkelspel) is het ideale uitgangspunt voor trainers op elk niveau die graag willen putten uit een uitgebreid en zeer toegankelijk naslagwerk over moderne badmintontraining.

Stapsgewijs worden voetenwerk, technische vaardigheden, tactische benaderingen en praktische voorbeelden aangeboden waarmee zowel trainers als badmintonspelers direct hun voordeel kunnen doen.

Uit het boek

11.9 De grote X en de kleine x

Het eerste wat je als tactiektraining wil doen met je spelers, zodra ze een redelijk niveau hebben, is het zonder risico sturen van een rally, noem dat maar het aftasten van de tegenstander. Je doet dit door geen uiterste X te spelen maar door de X te verkleinen.


De kleine x en de grote XJe blijft dan ruim binnen de achterlijn en een flink stuk weg van de zijlijnen, zie de tekening. Je zal nu ook de samenhang zien tussen het 1-stapvoetenwerk dat we hebben beschreven voor warming up oefeningen op de baan.


Over de auteur

Ron Daniëls is al vanaf 1966 actief in de badmintonsport. Hij heeft in Denemarken en Azië gewerkt op nationaal selectie niveau, heeft verschillende badminton academy's opgezet in zowel Europa als Azië en is docent in de trainersopleiding van de DGI (Denemarken) en de VBO (Nederland). Daniëls is auteur van meer dan 600 artikelen over badminton en heeft meegewerkt aan het Basisboek Badminton. Daarnaast is hij adviseur voor verschillende sportorganisaties en individuele sporters.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Badminton Het Boek - (Deel 1: voetenwerk enkelspel)

Auteur:

Ron Daniëls

Categorie:

Sport en Spel

Aantal pagina's:

356

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Hardcover 17 x 24 cm

Verschijningsdatum:

19-10-2021

ISBN:

978-94-643-1959-0 / 9789464319590

Vaste prijs:

€ 35,00

Taal

Nederlands