Vergeet Mij Niet - De verschillende fases van persoonlijke groei als tiener.

Sterre Smit

Category: Poems
  • (3)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een verhaal van een tiener. Het moment dat je voor het eerst breekt. Het besef dat je krijgt dat je nooit meer terug kan naar hoe het was. Naar de wanhoop die je voelt om jezelf bij elkaar te rapen. Tot de beladen gevoelens en onzekerheden wanneer je te snel in een persoon ziet wat je zoekt. Maar aan het eind was je nog niet geheeld. Door het vermijden van pijn ben je opnieuw verloren. Eindigt je reis met het accepteren van jezelf. Leer je om jezelf te zijn.

From the book

Ik verzuip in verlangen. Om in jouw ogen te kijken. Jouw ziel aan te raken. Om verloren te gaan in mijn eigen. Een blik van herkenning te zien. Misschien om te kunnen worden begrepen. Met een ontmoeting van onze ogen. Misschien om te kunnen geloven. Wanhopig iemands redding te zijn. Om het samen te verslaan. Emoties die je niet kunt verbergen. Om onze zielen samen te smeden. Het allemaal in een moment te laten gebeuren. Misschien om mijn verlangen te stillen. In ogen kan je alles vinden. Misschien om rust te kunnen vinden.

About the author

Sterre Magitta Smit (2002) is niks anders dan een naam. Ze heeft niks eerder uitgegeven of prijzen gewonnen. Maar net zoals die anderen geeft ze haar gedachten een bestaan. Ze is momenteel studente waarbij ze schrijven als uitlaatklep gebruikt in dagelijks leven. Wanneer woorden te veel worden, probeert ze haar gevoelens te uiten in haar schilderijen. Als tiener voelde ze zich als een illusie. Het is daarom haar doel jongeren te vertellen dat ze niet de enige zijn. Ook al heeft ze altijd geschreven, het is nu dat ze haar woorden aan iemand anders wil geven.

Reviews

2022-01-10 16:55:04 | By: Margriet | Rating:
Sterre heeft haar rijke, soms complexe gevoelswereld knap in taal weten te vatten.
Kwetsbaar en moedig.

2021-12-16 19:37:14 | By: Hans | Rating:
Wat een prachtig product heb je gemaakt. Ontroerend met diepgang. Mooie gedichten over jouw levensfase als tiener. Creatieveling die je bent. Goed gedaan. Om trots op te zijn.

2021-12-09 11:05:39 | By: dinie de jong | Rating:
Vergeet mij niet. mooie gedichten waarbij jezelf ook je gedachten kunt laten gaan.
goed geschreven met een diepe gedachten gang.
voor mijn beleving een tien met een griffelWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vergeet Mij Niet - De verschillende fases van persoonlijke groei als tiener.

Author:

Sterre Smit

Category:

Poems

Number of pages:

162

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-11-2021

ISBN:

978-94-645-0102-5 / 9789464501025

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (3)