Een tweede kans - Het meeslepende verhaal van Laura.

Wendy Onink

Category: Young Adult
  • (1)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

We krijgen niet allemaal een tweede kans. Het zijn maar een klein aantal ‘doodgewone’ mensen die écht een tweede kans krijgen. Laura is zo'n ‘doodgewone’ vrouw. Als Laura, samen met haar man en kinderen, op de snelweg betrokken raakt bij een aanrijding, blijkt Laura één van die weinige mensen te zijn die écht een tweede kans krijgt. Een meeslepend verhaal over Laura, vol spanning en mysterie. Was er opzet in het spel? Wat kan en gaat ze doen met haar tweede kans?

From the book

Ik kan niet zien wie of hoeveel personen er in de auto zitten. Wel zie ik dat het een zwarte BMW is. De auto is mooi gestroomlijnd. Het lijkt mij één van de duurdere modellen, maar mijn kennis van auto's gaat maar zover. Justin geeft toch maar weer gas bij om voorbij de andere auto proberen te komen. Voordat ik het door heb rijdt de BMW tegen de rechterkant van onze auto aan. Ik voel een harde klap tegen mijn hoofd en raak buiten bewustzijn. Waar ben ik? Op blote voeten loop ik terug naar de kamer waar ik net wakker geworden ben. Ik stap de kamer binnen en sluit de deur weer achter me. De zeven tafels staan nog precies hetzelfde als hoe ik ze heb achtergelaten. Ik wacht een paar seconden bij de deur . Waar ben ik nou zo bang voor? Ik herinner me wie ik ben en waar ik vandaan kom, juist daarom durf ik niet bij de andere tafels te gaan kijken. Wat als ik mijn man en vier kinderen vind op die tafels, maar wie is dan de persoon op de zesde tafel?

About the author

Wendy Onink is moeder van Kyora, Kaitlin, Kayenna en Skyler-Elijah. Ze is negentien jaar samen met Danny Nassy. Wendy is opgegroeid in Schiedam en is de oudste dochter uit een gezin van vijf kinderen. In 2014 breekt er een moeilijke periode voor haar aan, mede daardoor komt ze in 2019 bij een psycholoog terecht. Daar wordt haar aangeraden om iets te zoeken wat ze helemaal voor haarzelf kan doen, naast het opvoeden van haar vier kinderen. Wendy heeft altijd al een boek willen schrijven en besluit dat ook meteen te gaan doen. Het schrijven van haar eerste boek duurde maar liefst vier maanden. Na 36 jaar heeft ze haar passie eindelijk gevonden! Wendy is sociaal, spontaan, eerlijk en loyaal. Wendy zal je altijd vertellen waar het op staat, ook wanneer je dit helemaal niet wil horen. Ze praat sneller dan dat ze denkt, daarom bewaart ze ook liever geen geheimen voor iemand.

Reviews

2021-12-13 15:12:26 | By: Henny | Rating:
Heel goed boek !!!!! als je begint kan je niet meer stoppen met lezen .Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een tweede kans - Het meeslepende verhaal van Laura.

Author:

Wendy Onink

Category:

Young Adult

Number of pages:

182

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

26-11-2021

ISBN:

978-94-645-0099-8 / 9789464500998

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)