DOODSANGST - Wie volgt: . . . ? Na het bloedstollende kat-en-muisspel in de thriller ANGSTSCHREEUW

Annemieke Vaneman

Category: Thrillers

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Rechercheur Jack Dijkstra wordt steeds angstiger wanneer de moordenaar hem telkens een stap voor lijkt te zijn. Vrienden, collega's, kennissen en familie lijken niet veilig. De dader wordt steeds persoonlijker en gevaarlijker. DOODSANGST is een spannend vervolg op de thriller ANGSTSCHREEUW waarin voortdurend van perspectief wordt gewisseld. Zo lees je ook in DOODSANGST vanuit agent, slachtoffer en moordenaar. Wie is het volgende slachtoffer? Blijft hij of zij in leven? Lukt het Jack om de moordenaar te stoppen voordat zijn gezin in gevaar komt? De tijd dringt. DOODSANGST laat de rillingen over de rug lopen en zal meermaals ervoor zorgen dat de adem gespannen wordt ingehouden.

From the book

Vanaf het moment dat ik mijn ogen opendoe, heb ik geen idee hoelang ik bewusteloos ben geweest. Er staat een felle lamp op mijn gezicht gericht, waardoor ik moeilijk voor mij kan kijken. Ik wil me bewegen, maar merk dat dit niet kan. Ik kijk naar links en rechts en zie dat mijn armen vastgezet zijn aan een groot stalen frame. Als ik mijn benen wil bewegen blijken die ook muurvast te zitten. Mijn lijf begint te trillen. Ik wil rustig blijven, maar paniek slaat toe. ‘Help! Is daar iemand?’ roep ik zo hard ik kan. Daarna luister ik of er een reactie volgt, maar ik hoor niemand. Dan word ik overmeesterd door totale paniek. Als een gek ruk ik aan mijn armen en benen, maar er is geen beweging in te krijgen. Ik schreeuw, maar er reageert niemand. De grote ruimte laat mijn stem galmen. Het lijkt wel een theaterzaal. Ik voel me vreselijk. Mijn hoofd bonkt en af en toe verschijnt er een waas voor mijn ogen waardoor mijn zicht vertroebelt. Opeens hoor ik een keiharde lach. In eerste instantie schrik ik enorm. Kippenvel schiet als een sneltrein over mijn rug. Ik probeer mij, ondanks het felle licht, te focussen op de plek waar die lach vandaan is gekomen. ‘Dus jij bent de grote man die de zaak wel even op gaat lossen?’ hoor ik vol minachting vanuit de zaal. Ik schrik bij deze zin en besef al gauw met wie ik te maken heb. Wanneer ik denk aan alle dossiers die ik urenlang heb doorgekeken, word ik misselijk. Ik moet bijna overgeven bij de gedachten hoe Rick is omgekomen. Ook de aanslag op Eric was gruwelijk geweest. Wat kan deze man nog meer voor ideeën hebben en wat wil hij met mij?

About the author

Annemieke Vaneman (1982) woont met haar man in Lelystad. Op jonge leeftijd schreef zij op de basisschool al verhalen en gedichten. Na haar vervolgonderwijs is Annemieke teruggegaan naar het basisonderwijs en ze staat nu al meer dan vijftien jaar als lerares voor de bovenbouw. Tijdens de lessen leert Annemieke de kinderen, wanneer zij een droom hebben, door te zetten en er hard voor te werken. Net als Annemieke tijdens het uitgeven van haar eerste thriller ANGSTSCHREEUW. Voor de school verzorgt Annemieke jaarlijks een zelfgeschreven script van een moordspel tijdens kamp. Daar kijken de leerlingen altijd erg naar uit. Thuis kijkt Annemieke graag spannende series, maar ze is zelf ook dol op toneelspelen. Bij haar eerste boek ANGSTSCHREEUW zat menig lezer al op het puntje van zijn of haar stoel. Zij droomt ervan dat ook bij DOODSANGST de lezers verrast zullen worden door de schrijfstijl en het meeslepende plot.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

DOODSANGST - Wie volgt: . . . ? Na het bloedstollende kat-en-muisspel in de thriller ANGSTSCHREEUW

Author:

Annemieke Vaneman

Category:

Thrillers

Number of pages:

222

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

19-11-2021

ISBN:

978-94-645-0095-0 / 9789464500950

Price:

€ 20,99

Language

Dutch