Zonder schaduw geen licht - De liefde op oudere leeftijd en de strijd tegen het verleden

Daan Siskens

Category: Novels

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op leeftijd uit elkaar gaan is niet niks. Decennia lang samen zijn en dan niet meer is enorm ingrijpend. Robert Dubbelsis maakt het mee en gaat om de pijn te verzachten naar het hotel waar hij zijn grote liefde heeft leren kennen. Daar ontmoet hij een hele speciale dame die het beste in hem naar boven wil halen. Eenmaal thuis verandert hun verhouding en krijgt Robert een ander beeld van de vrouw die hem wel héél graag bij zich wil houden. Zonder schaduw geen licht is een roman met een vleugje spanning en waar levenservaring een zegen en een vloek kan zijn.

From the book

We kwamen elkaar tegen tijdens het ontbijt. Het was in de hippietijd in 1968 en de zaal was versierd met vredetekens en loze spreuken. Zou ze tegen een muur gaan staan, dan was ze gecamoufleerd, zó kleurrijk zag ze eruit. Ze droeg een roze jurk met bloemen en vredetekens en had een bloemenkrans op haar hoofd. Ze droeg sandalen, maar dat was alleen vanwege de huisregels. Ze had mooie lange blonde haren en ik vroeg me af waar de moeder was die haar in een toren had opgesloten. In tegenstelling tot haar zag ik er voor die tijd gewoontjes en mogelijk zelfs apart uit: korte donkerblonde haren, een grijze skinny jeans wat ongewoon was en een gele trui. Toen ik haar voor het eerst zag, had ik nooit gedacht dat ik met haar zou trouwen, want ik vond haar irritant. Ze zong luidkeels mee met California Dreamin en danste uitbundig terwijl ze eten pakte. Toen ze mij hoofdschuddend zag toekijken, liep ze met hypnotiserende passen op me af en pakte mijn hand.

About the author

Daan Siskens (2004) is een beginnend auteur. Hij is een fanatiek schrijver en schreef vanaf de basisschool al korte verhalen. Hij is aangekomen in zijn examenjaar van het VWO en wil daarna graag de PABO doen (zeker is hij nog niet). Voor dit boek heeft hij al zijn fantasie uit de kast moeten trekken en heeft hij inspiratie geput uit zijn Nederlandse favoriete schrijvers. In het boek komen elementen uit zijn eigen leven en omgeving terug wat het boek toch iets persoonlijker maakt. Hij hoopt nog vele boeken te kunnen schrijven en is trots dat Zonder schaduw geen licht wordt uitgegeven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zonder schaduw geen licht - De liefde op oudere leeftijd en de strijd tegen het verleden

Author:

Daan Siskens

Category:

Novels

Number of pages:

144

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-12-2021

ISBN:

978-94-645-0159-9 / 9789464501599

Price:

€ 18,99

Language

Dutch