De Kronieken van Altic in Wonderland - Boek I

Eric Van Uffel

Category: Fantasy

€ 21,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

 Vervreemding is een goede term voor de relatie tussen Mens en Hexana. Beide wezens hebben de Catastrofe overleefd die de vermoeide Aarde ooit onderdompelde in een lange, diepe slaap. De landing van de Zwarte Boot confronteert hen met elkaar : door het geschenk dat die achterlaat, slaat alles plots op hol. Wie zou immers niet bekoord worden door de Spiegel van de Vreemdeling, die Poort naar ontelbare Werelden ? Stel uw verbeelding op de proef en duik in de duizelingwekkende caleidoscoop van Tijd en Ruimte. De “Kronieken” zijn een reis naar je onbekende zelf.

From the book

De klanken van de beiaard rolden in dikke druppels van de verweerde, met mos bedekte daken. Hier en daar moesten ze over een smal bruggetje en wanneer ze naar het kalme water eronder keken, schrokken ze van hun eigen spiegelbeeld: even waren ze de A.M.-pakken vergeten, die ze droegen.

Het enige wat niet klopte en waardoor de spanning bleef stijgen, was dat er geen levend wezen te bekennen viel. Zelfs in de huisjes, die allemaal vol eigenaardige, antieke voorwerpen stonden, was niemand te bespeuren ...

Plots stonden ze op een groot plein dat Warwinzl de Marktplaats noemde. De Kerk was vlakbij en ze wilden net gaan kijken of de prachtige beiaardmuziek die ze hoorden een opname was of niet, toen Avála ineens riep: “Kijk, daar!”

Aan de andere kant van het plein stonden vier Hexanäa rustig naar hen te kijken.

“Voorzichtig nu,” zei Altic.”Maak geen te bruuske bewegingen, misschien zijn ook zij gewapend.”

Toen ze vlak voor het viertal stonden, bleek dat niet het geval te zijn, althans niet op het eerste gezicht. Ze waren schitterend uitgedost. Drie onder hen droegen een nauwsluitend donkerblauw pak met zeer fijne motieven van zilverdraad. Hun hoofden waren bedekt met prachtige, zwarte hoeden, elk met twee grote Hasdriveren28 versierd, een paarse en een groene. De vierde, en ook de grootste, droeg ongeveer hetzelfde, alleen waren het pak en de hoed wit. Een Hasdri van gouddraad prijkte op zijn borst en op zijn hoofddeksel wuifde slechts één grote, paars en groen gestreepte pluim.

Zowel Altic als zijn metgezellen hadden al Hexanäa gezien, of afbeeldingen ervan. Toch kwamen de gezichten zonder neus, met de lege, witte ogen hen vreemd en onwezenlijk voor.

Even hing er een onbehaaglijke stilte.

About the author

Eric Van Uffel (alias Evu Raffincel) is geboren in Antwerpen, maar woont al meer dan 30 jaar met zijn vrouw Marie-Louise in Brecht, een rustige oase van de Kempen. Hij is Master in de Romaanse filologie en is gefascineerd door Spaanstalige literatuur, vooral uit Argentinië en Mexico. Tijdens de voorbije jaren heeft hij zowat heel Midden- en Zuid-Amerika doorkruist. Met 3 dochters en 3 kleinzonen blijft hij jong en geniet hij dankbaar van de wonderen die het Leven biedt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Kronieken van Altic in Wonderland - Boek I

Author:

Eric Van Uffel

Category:

Fantasy

Number of pages:

262

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

14-01-2022

ISBN:

978-94-645-0239-8 / 9789464502398

Price:

€ 21,99

Language

Dutch