Cover voorkant
Niet zomaar een liefdesverhaal
Niet zomaar een liefdesverhaal

Niet zomaar een liefdesverhaal

Kobe Van Belle

Category: Stories

€ 17,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Van Agape tot Mania, Philia tot Storge. De Oude Grieken wisten maar al te goed dat liefde vele vormen kan aannemen. Volg onze vrienden terwijl ze deze concepten ontrafelen met hun eigen liefdesverhalen.

From the book

'Het was fijn... en verschrikkelijk, warm en koud, stevig aangenaam en verstikkend. Het was alsof er een vuur mijn voeten verbrandde terwijl mijn handen de warmte zochten in de vlammen. Ik wilde niemand verliezen waar ik van hou.' -Philia 'Daar was dat gevoel weer, alsof tijd een fluïdum was. Hetzelfde gevoel als toen we voor het eerst oogcontact maakten. ' -Ludus 'Weet je nog wat ik eerder zei... dat je haar geweldige lichaam al kon zien toen ze nog bedekt was... Ik had het mis. Je kunt je niet eens voorstellen hoe perfect ze gevormd was.' -Eros 'Toen ik me omdraaide, trilde mijn hele lichaam. Van de bovenkant van mijn hoofd tot mijn vingers en tenen. Daar was ze. Op de een of andere manier was ze nog mooier dan de eerste keer dat ik haar zag.' -Mania 'Hij gaf geen reet om mij, andere dingen waren simpelweg belangrijker, en deze keer was dat andere ding... Een meisje.' -Philautia 'Ik zag zijn ogen, zijn vermoeide, bijna levenloze ogen.' -Storge 'Is ze niet adembenemend? Ik geniet ervan om gewoon naar haar te kijken, wacht... Dat klonk eng. Ik bedoel, ik kijk gewoon graag naar hoe ze slaapt... Dat klonk niet per se beter, maar je weet wat ik bedoel...' -Pragma 'HET IS EEEN NAAAAACHT... DIE JE NORMAAAAAAL ALLEEEN IN FILMS ZIET... HET IS EEN NAAACHT DIE WORDT BEZONGEN IN HET MOOOISTE LIED' -Agape

About the author

Kobe Van Belle is naast zijn studies bio-ingenieur aan de Universiteit van Leuven, nu ook debutant auteur van zijn eerste kortverhaal “Niet Zomaar Een Liefdesverhaal”. Hij woont in Leuven, waar hij opgegroeid is met zijn vrienden en familie. Gebeten door wetenschap, kunst en taal biedt hij een unieke kijk op de verschillende vormen van liefde.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Niet zomaar een liefdesverhaal

Author:

Kobe Van Belle

Category:

Stories

Number of pages:

90

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

04-03-2022

ISBN:

978-94-645-0367-8 / 9789464503678

Price:

€ 17,50

Language

Dutch