Cover voorkant
Stapel - overleven in een hongerige morgen
Stapel - overleven in een hongerige morgen

Stapel - overleven in een hongerige morgen

Jochen Vanthourenhout

Category: Novels

€ 23,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Door een plaag, die iedere vorm van teelt ondermijnt, brokkelt de vruchtbare aarde af. Stap mee en maak kennis met het gezin en hun vlucht naar een van de opvangzones aan zee. Binnen de georkestreerde lijnen groeit het besef dat het logische niet altijd bevredigend werkt. In een spel van toeval, overmacht of lot, slaat twijfel in het denken toe. De liefde vormt de basis om door te gaan met als doel: een toekomst voor Phil.

From the book

Net zoals hij iedereen negeerde, negeerde iedereen ook hem. Kortgeleden waren ze nog verstrengeld in dezelfde gedachten. Nu, korte tijd later, was het des te meer elk voor zich. Hij haatte de mens en nog meer zichzelf. Hij klopte met al z’n kracht op de deur, luidruchtig riep hij de namen van zijn gezinsleden. Er kwam geen reactie. De gordijnen beletten het binnenkijken. Hij zakte ineen en sloeg de bevende handen rondom het getrokken gezicht. Hij proefde bloed. Bloed van z’n oor? Helemaal zeker was hij niet. Hij spuwde meermaals, alsof hij de angst met speeksel wou wegspoelen. “Verdomme, Sarah, Phil, waar hangen jullie uit?” Hij klopte bij de buren aan, maar niemand deed open. Hij klampte, in het verder zoeken, verschillende mensen aan, maar niemand gaf hem de nodige aanwijzingen. Op veel medeleven hoefde hij niet te rekenen. De blikken keken naar zichzelf. Hij dwaalde verder af, de richting onduidelijk. Hij hoopte op een pijl met daarop de namen van zijn geliefden. De afstand zou er niet toe doen. De illusie dreef hem weg van de werkelijkheid. Op de achtergrond mengden menselijke geluiden zich met het geluid van schoten. Het bombastische deed zielen huiveren. Dromerig liep hij in de getroffen menigte. Lukraak en in ’t rood draaide de wijzer.
“Kijk toch verdomme uit!” riep iemand.

About the author

Jochen Vanthourenhout woont in Poperinge, West-Vlaanderen. Hij is vader van twee kinderen en werkt in de non-profit als begeleider. Jochen schrijft vooral persoonlijke reflecties en mijmeringen. Een roman schrijven spookte al een tijd in zijn hoofd en toen een idee vorm kreeg, ging hij de uitdaging aan. Na een periode van zwoegen en afstand nemen, kwam ‘Stapel’ tot stand en groeide de zin om te delen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Stapel - overleven in een hongerige morgen

Author:

Jochen Vanthourenhout

Category:

Novels

Number of pages:

322

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

04-03-2022

ISBN:

978-94-645-0361-6 / 9789464503616

Price:

€ 23,50

Language

Dutch